Tänä kesänä mustavalkoiset ovat vahvistaneet

“Newcastle”, joka avasi hitaasti Ranskan jalkapallokentän Foggy Allionissa, Premier-liigan viimeisimmässä vedossa, vilpittömästi pettynyt. Alan Purdyn aikaisemmin kauden alussa asettamalle pohjalle olisi mahdollista rakentaa joukkue, joka pelaa vakavasti eurooppalaisissa kilpailuissa ja ratkaisee vakavat ongelmat kotimarkkinoilla. Sen sijaan “taikat” sitoutuivat olemaan rehellisiä outoja, antamalla sarjan rumia otteluita kauden toisella puolella, ja lopulta ensimmäistä kertaa monta vuotta, Paolo Di Canio menetti Derbyn Sunderlandiin pisteellä 0: 3. Sesonkiaikana Pardew ravisteli edelleen tiimiä ja “piikit” piikillä, mutta varmisti rekisteröinnin “eliitissä” ensi kaudella, mutta St. James Parkin fanien sedimentti jäi epämiellyttäväksi. Papiss Cissén tarina, joka kieltäytyi käyttämästä T-paitaa uudella otsikkorannalla (luotonantoyritys) uskonnonsa vuoksi, ja huomasi sitten kasino pelaavan paparatsin, luonnehtii selvästi nykyistä Newcastlea. Klubissa on meneillään täydellinen sotku, ja tässä tilanteessa et ole kateellinen Purdylle.

Tänä kesänä mustavalkoiset ovat vahvistaneet hyökkäävää linjaa CRC Loic Remin eteenpäin, joka ei tietenkään korvaa Demb Ba: ta, mutta varmasti hyötyy tiimistä. Muuten, sen jälkeen, kun Ba oli lähtenyt Chelseaan Newcastlesta, pisteytyshyppy oli jäähtynyt merkittävästi, ja olisi erittäin vaikeaa löytää vastaava korvike Senegalille. “Magpies” kaikki edelleen taivuttavat ranskalaista linjaa – “les bleuksen” edustajia häkissä Purdy, joka kokoontui jo koko joukkueelle, vain tällaisen politiikan näkökulmasta, joka lisäksi ja lopettaa kotimaisten jalkapalloilijoiden, on hyvin kyseenalainen. Nopea edistys Newcastlesta ei tarvitse odottaa – tiimi pyörii pöydän keskellä ja on varsin tyytyväinen tällaiseen kohtaloon.

“Varasto” tänä kesänä koki todellisen vallankumouksen. Tony Pyulis, joka toi tuon joukkueen, joka oli koottu vähän kerrallaan englantilaisen jalkapallon eliittiin, lähti klubista ja korvattiin kunnianhimoisella Mark Hughesillä. On melko utelias, miten Mark hehkuttaa punaisen ja valkoisen yhdistelmämuodon, jota “Stock”-pelaajille ei ole selvitetty ja ulkomaalainen. Tony Pulis -kauden päätyttyä “potterit” alkoivat hiljaa vihata pelityyliään, joka perustui pelkästään rangaistusalueelle, vakioasentoihin ja esittäjien häkissä oleviin fyysisiin tietoihin.