Smolař Široký. Perugian kanssa Karlovy Varyn estäjä näkee penkki

Hän oli erityisen tyytyväinen kahteen otteluun kauden alussa. Voit pelata italialaisen Perugian kanssa CEV Cupissa ja Ostravan ylimääräisessä liigassa. Mutta mikään estäjä Tomáš Široký ei onnistunut. Vaikka Perugia ensimmäisen ottelun Euroopan Cupin joukkue vai ei poikkea Ostrava hän oli ainakin penkillä, jossa hän katseli häntä voittaa Karlovarska 3: 0th

“älä luule, minun on odotettava seuraavaa ottelut”, sanoi entinen edustaja Broad, joka jälkeen vuoden Havirov ja Ostrava jälkeen viime kaudella, suuntasi Carlsbad.

VK ČEZ Karlovarsko ei ole vielä pelannut yhtä mestaruussarjaa. Viikolla ennen kauden ensimmäinen kaksintaistelu, hän rikkoi rinnan hiiren vasemmalla kädellä. Hänellä on se käsi ja valettu.

“Se tapahtui minulle estämisen aikana.Se teki minulle joukkuetoverin…Mutta en nimeä häntä “, hän hymyili. “Se ei ole mitään vakavaa, se on vain sormen murtuma. Nyt olen fysiikka ja ainakin olen valmis pelaamaan. Aion olla niin salainen ottelu. ”

Wide ei ole vielä kokenut mahdollisuutta aloittaa kausi. “Jos olisin loukkaantunut, olin enimmäkseen sopiva ja valmis kausiin.”

Lääkäreiden mukaan hän voisi palata peliin kuuden viikon kuluttua. “Mutta odotan, että se tulee viiteen.” Perugian kotimaiset vastalauseet varmasti epäonnistuvat tänään, mutta Ostravassa 30. tammikuuta pidettävä kaksintaistelu on jo ohi. “Voimme leikkiä yhdessä play-off, mutta en sano, että haluan Ostrava,” hän sanoi.Se, että Ostrava saada Extraliga pudotuspeleihin, mutta uskoo vahvasti sitä.

Kuinka vaikeaa on palata kokoonpanoon? “Koulutuksessa olin häntä, mutta nyt minulla on vaikeampaa.” Tällä Karlovy Vary joukkue kolme erinomaista esto – Tomas leveä, Pole Robert Szczerbaniuk ja Michal Succubus. Ja nuori mies Tomáš Netrval. “Se on tarjoilija, mutta Robert voi myös olla universaali. Tämä on nyt, kun ei pelaa, ei ole tarpeen. ”

Wide totesi, että koska hänen vammoja alkoi pukeutua Jerseyssä myös entinen edustaja ja nykyinen puheenjohtaja seuran Jakub Novotny, joka aikaisemmin pelasi myös Opava.

< Onko hän koulutettu? “Hän on poissa, hänellä on,” ylistyspomo pomo kehui. Mutta Ostravaan, Novotný ei saapunut. “Hänellä on presidentin tavaraa…Mutta se, että pelin necpe liikaa. ”

En ole jätkä kylpylä

Wide on Karlovy Noin puoli vuotta. Hän kieltäytyy kuitenkin, että olisi tehnyt sen, että aika on tullut spa vastineen. “On totta, että siellä täällä kelkan pylväsrivistön kuljen, mutta on muitakin asioita, vuoret, metsät, urheilu riittää”, hän hymyili. Ja joskus hän juo joitain parantavia lähteitä? “Tein sen kerran ja en anna periksi. Se ei ole minun kuppi teetä “, hän naurahtaa.

Kun lentopallo ja ympäristö on laaja Länsi Böömissä tyytyväisiä. “Täytyy kokeilla kaikkea”, sanoi kotoisin Hradec Králové.

Carlsbad kokee ensimmäistä kertaa, että joukkue on kaksi valmentajat, Peter Brom ja Jiri Novak.Smith johtaa valmistelua, Brom joukkue valmentajat otteluiden aikana.

“Aluksi en ymmärtänyt, että roolit ovat niin pahasti, koska olemme pääasiassa koulutettuja ja koulutukseen soitimme ehkä puoli vähemmän pelejä kuin olin tottunut Ostrava , olemme odottaneet ensimmäistä peliä. Kun hän tuli, selvin, miten se on. “