Mestarien liigan: 1000 Liverpoolin fania kertoi, että Kievin lennot peruutettiin

Noin 1 000 Liverpoolin fania, jotka aikovat matkustaa Ukrainaan lauantaiden Mestarien liigan finaaliin, on jätetty väliin, kun kolme maata oli peruutettu.

Worldchoice Sportsin erikoistunut matkanjärjestäjä leikkaa lentäjät ohjaajien jälkeen Boryspilin lentoasemalla, pääkaupungin Kiovan ulkopuolella, 29 kilotavua, ei voitu jakaa laskeutumisaikoja kolmelle lentokoneelle, jotka lähtivät Yhdistyneestä kuningaskunnasta perjantaina ja lauantaina.

Yrityksensä verkkosivuillaan antamassaan lausunnossa: loppuun kaikki mahdollisuudet kokeilla laskeutumisaikoja. Olemme saaneet ne Liverpoolin lentokentältä ja Manchesterin lentokentältä, ja olemme hakeneet lähtö- ja saapumisaikoja asianmukaisella tavalla ja aikataulussa viranomaisten kanssa.Voit toistaa tämän ongelman myös Kiovan kanssa. ”Real Betisin johtaja Quique Setién: miten voittaa Real Madrid Lue lisää

Klubi kertoi kannattajille:” Liverpoolin John Lennonin lentoaseman, Liverpoolin kaupunginvaltuuston, Uefan ja Kiovan viranomaiset, Liverpool FC, ovat pyrkineet ratkaisemaan ongelman, koska se tuli esille ja jatkaa niin kauan, kunnes kaikki mahdollisuudet on käytetty loppuun.

Torstai-iltana Liverpoolin pormestari Joe Anderson väitti löytäneensä kaksi lentokoneen laskeutumispaikkaa työskennellessään Kievin vastaavan kanssa – entisen ammattilaisen ja Ukrainan pääkaupungin pormestarin Vitali Klitschko.Joe Andersonin (@mayor_anderson) kanssa tänään. Kiovan lentoaseman johtajan kanssa World Choice Sportsin varaamat ilma-alukset saapuvat klo 15.00 ja 15.45.Seuraavaksi tapahtuu tämän yrityksen lajittelu ja toivottavasti ne kaikki. 24. toukokuuta 2018

Matkanjärjestäjän verkkosivuston päivityksessä korostettiin kuitenkin, että he olivat pystyneet turvaamaan vain yhden korvaavan lennon Perjantaina.

”Huolimatta joissakin tiedotusvälineissä tänään iltapäivällä tehdyistä raporteista tämä on ainoa lento, jota olemme pystyneet turvaamaan.”

Liverpoolin toimitusjohtaja Peter Moore sanoi, että riita oli “optimistinen”, että lentoyhtiön palveluksessa olleet fanit voisivat matkustaa Mestarien liigan finaaliin lauantaina. Peter Moore (@PeterMooreLFC) World Choice ja lentokoneiden välittäjä ovat löytäneet ratkaisun tähän kysymykseen viimeisten 48 tunnin aikana.Työ on meneillään, ja olemme optimistisia, että yhdessä saadaan myönteinen ratkaisu. https://t.co/NgFlTTFgg5May 24, 2018