Manchester Cityn tiivistää naisten Super League -jäsenen voittamalla Chelsean

vakuuttava voitto hallitsevia mestareita kohtaan antoi Manchester Citylle ensimmäisen naisten Super League -otsikonsa ja siihen liittyvän vihjeen, jonka mukaan he voisivat hallita englantilaista peliä, kuten Arsenal teki vuosisadan ensimmäisellä vuosikymmenellä.

< p> Kaupunki pelasi sunnuntaina ottelun, kuten Gunnersin pompissa, kun he ottivat kaiken vastustajansa heittää heille samalla, kun he etsivät todennäköisesti eteenpäin ja pisteet maalia.

He etenivät varhain Chelsean kapteenin kautta Katie Chapmanin 35. minuutin oma päämäärä ja lyijy kaksinkertaistivat hyökkääjän Toni Dugganin 50. minuutin rangaistus.Mutta enemmän tavoitteita olisi pitänyt ja olisi pitänyt noudattaa, kun ne helpottuivat voittoon tällä hetkellä maan toiseksi parhaan joukkueen joukossa. Kaupunki pumputti rahoituksen ja tilat klubin naisten puolelle perustamaan kolmivuotisen merkittävän edistysaskeleen.

He voittivat WSL: n Continental Cupin ensimmäisessä kampanjassaan. – viime vuonna voitti paikan Mestarien liigassa tällä kaudella, ja tänä vuonna eivät ole voittaneet pelkästään liigan vaan kiistävät Continental Cupin finaalin Birmingham Cityä vastaan ​​ensi viikolla. kahdesti WSL: n voittaja Arsenalin kanssa ennen liittymistään kaupunkiin vuonna 2014, sanoi: “Tämä ylittää nämä kaksi Arsenalin kanssa, koska olen ollut täällä ensimmäisenä päivänä, olen kapteeni ja olen ollut mukana kaikissa peleissä.

< p> “Se on hyvin erityinen tunne ja voittaa se omalla maallamme recon edessä väkijoukko [4,096] oli uskomaton.Olemme edistyneet valtavasti viimeisten kolmen vuoden aikana, ja meidän on varmistettava, että säilytämme sen. Voimmeko olla hallitsevia, kuten Arsenal oli? Haluaisin ajatella niin.Olemme varmasti saaneet perustan rakentaa, ja mielestäni meillä on hyvin jännittäviä aikoja odottaa. ”

Kaupunki on menettänyt vain yhden pelin kaikkina vuodenaikoina Chelseaa vastaan ​​FA Cupin puolivälissä -finaali, mutta he saivat kolmipisteen kostoa 2-0: n liigan voitolla mestareita vastaan ​​ja ansaitsivat ansaitsemansa palkinnon sunnuntaina.

Chelsea, joka tarvitsi kolme pistettä, jotta he voisivat elää heidän toiveitaan voittaa liigan toiseksi peräkkäiseksi kaudeksi, hyökkäsi numeroina alkuvaiheessa, mutta ilman, että se aiheutti ongelmia kotiin.

Kaupunki oli lähellä johtoa, kun hyökkääjä Jane Rossilla oli yhdeksän minuutin otsikko maalivahti Rebecca Spencer pelasti akrobaattisesti.

Keskikenttäpelaaja Jill Scottin huipentuma otsikko pomppasi Chapmanin avaajaan ja Duggan siististi kotiin rangaistus toisen maalin jälkeen oikeanpuoleisen Lucyn jälkeen Pronssi Gilly Flaherty oli puolustanut pronssia.

Nikita Parris ja varajäsen Ko Ashtani sekä tuhosi mahdollisuuksia kasvattaa lyijyä, kun taas toisessa päässä Beth England ampui heikosti Karen Bardsleyssä Chelsean ainoasta todellisesta ottelusta.

Chelsean johtaja Emma Hayes sanoi: ”Onnittelut Manchester City, he ansaitsivat voittaa liigan.He ovat olleet hallitsevia puolia koko kauden ajan, he ovat myöntäneet vähiten määrä tavoitteita ja he ovat olleet erittäin tehokkaita.

Kaupunki on myöntänyt vain kolme maalia 15 liigapelissä ja heidän johtajansa, Nick Cushing sanoi: ”Se on ollut hieno kausi. Emme usko, että voittaisimme liigan ensimmäisellä vuodessamme, ajattelimme, että voisimme viime vuonna ja työntää Chelsea koko matkan, mutta tänä vuonna meillä oli todellinen halu ja olemme tehneet sen. Se tuntuu todella hyvältä, ja nyt tavoitteena on jatkaa tämän ryhmän kasvattamista.