Juhlajuhlien jälkeen kyyneleet: rugby menetti tähti, Lom kuoli 40 vuotta

Kaksikymmentä vuotta taistelujen munuaissairaus, joka pakotti hänet lopettamaan uransa alkuvaiheessa. Edes elinsiirron hänelle tehtiin vuonna 2004. Koti

Lomu oli juuri palannut kotiin viime MM, missä hän katseli miten hänen seuraajansa vuonna Kaikki Mustat jersey otsikko puolustus, täyttäessä kaupallisista sitoumuksista.

“Se oli täysin odottamatonta. Joona perheensä eilen lensi Britannian ja eräänä aamuna hän yhtäkkiä kuoli “, sanoi entinen lääkäri Uuden-Seelannin edustus John Mayhew televisio TV3.

Lomu tuli ensimmäinen maailmanlaajuinen rugby tähti, kun hän loisti MM-kisoissa vuonna 1995, jossa hän voitti hopeamitalit Uuden-Seelannin kanssa.Se oli jopa noin ilmestyä James Bond-elokuva Kun maailma ei riitä, josta lopulta tuli yhdessä.

Kun munuaissiirto yritti palata rugby, mutta tuloksetta. Neljä vuotta sitten hänen ongelmansa pahenivat jälleen, hän joutui dialyysiin ja odotti toisen siirron.

Sairauden takia Lom pelasi vain 73 peliä, joissa hän sijoitti 43 pistettä. Tunnetusti jyrkkä tunkeutuminen prässi, jonka aikana hän yritti turhaan siirtää vastustaja. Kahtena maailmanmestaruutta 11 ottelua, hän teki 15 yrittää, joka on edelleen ennätys, joka tänä vuonna verrattuna Etelä-Afrikan Bryan Habana. Koti

Vaikka tauti alkoi vuonna 1998 osoittaa hänen suorituskykyä, hän sai Lomu MM-ehdokkuuteen vuonna 1999.Kahdeksalla taskuvitoset jälleen hallitsi turnauksen Kaikki Mustat mutta lopettanut pettymys mestaruuden neljänneksi.

“Joona oli legenda lajimme, hän rakasti faneja täällä ja ympäri maailmaa. Meillä ei ole sanoja, ja Jonan perheellä on vilpittömiä myötätuntomme “, sanoi Uuden-Seelannin rugby-liiton päällikkö Steve Tew. Lomu jätti jälkeensä vaimon ja kaksi lasta.

“En voi vieläkään uskoa sitä,” vastasi raportin Lomuově kuolemasta Dan Carter, sankari tämän vuoden MM-kisoissa, joissa johti Kaikki Mustat otsikko.

< p> “Olen täysin tuhoutunut uutisista, että Jonah on lähtenyt. Hän oli suurin superstar ja upea mies.Olen erittäin surullista siitä “, sanoo Jonny Wilkinson, Englannin maailmanmestari 2003.