Mauricio Pochettino allekirjoittaa uuden viisivuotisen sopimuksen Tottenham Hotspurissa

Pochettino kehotti puheenjohtajaa “olemaan rohkea ja ottamaan riskejä”, ja oli selvää, että Argentiinalainen, joka on johtanut Spursin kolmeen peräkkäiseen huippuluokkaan ja Mestarien liigan pätevyyteen, sijoittui ainakin voittamaan tiettyjä myönnytyksiä. Pochettino on työskennellyt tehokkaasti suhteellisen vähäisissä budjeteissa klubinsa neljän vuodenajan aikana ja on päättänyt vahvistaa joukkueet haastamaan suuret palkinnot.

Hän on kuitenkin hyvin tietoinen siitä, että stadionin rahoitustarpeiden vuoksi on löydettävä vähintään 500 miljoonaa puntaa – hän joutuu todennäköisesti edelleen tasapainottamaan allekirjoituksia menojen kanssa.Kun hän antoi kauden lopun viestin ja Unibet Magyar puhui tarpeesta “luoda uusi projekti”, hän yritti saada nopeasti päätöksiä pelaajan myynnistä saadakseen lisää joustavuutta hänen allekirjoituksissaan.

 

Tottenham toivoo, että Pochettinon sitoutuminen rohkaisee joitakin heidän isoja nimiä pelaajiaan laajentaa sopimuksiaan. Neuvottelut suunnitellaan Jan Vertonghenin, Harry Kanen, Dele Allin, Hugo Llorisin ja Christian Eriksenin kanssa. Pochettinon valmentajat Jesús Pérez, Miguel D’Agostino ja Toni Jiménez ovat myös laajentaneet sopimuksiaan vuoteen 2023.

Pochettino sanoi: ”Minulla on kunnia allekirjoittaa uusi pitkäaikainen sopimus, kun lähestymme yhtä klubin historian merkittävimmät jaksot ja olla johtaja, joka johtaa tämän joukkueen uuteen maailmanluokan stadioniin.Tämä on vain yksi niistä tekijöistä, jotka tekevät tästä yhden maailman jalkapallon jännittävimmistä Unibet live työpaikoista, ja teemme jo suunnitelmia sen varmistamiseksi, että jatkamme edelleen suurta työtä, jonka kaikki ovat osallistuneet viimeisten neljän vuoden aikana.

“Daniel ja minä olemme puhuneet pitkälle meidän jalkapalloseuraa koskevista pyrkimyksistämme. Meillä molemmilla on samat filosofiat pitkän aikavälin kestävän menestyksen saavuttamiseksi. Tämä on erityinen klubi – pyrimme aina olemaan luovia niin, että työskentelemme sekä kentällä että sen ulkopuolella, ja jatkamme kiinni periaatteistamme, jotta saavutamme tämän klubin ansaitseman menestyksen.