Nadal voittaa Hampurin finaalissa hänet karkotetaan Fogniniin

voittaja 2008 Nadal oli italialainen vastustajan nykypäivän semifinaali, Andras Seppiho hävinneen entisen maailman numero sujuvasti 6: 1, 6: 2

valloittajien Jiri Veselý toisella kierroksella ei kolise tai terveyttä tauko aikaisin toisesta, kun hovissa kutsutaan fysioterapeutti.

kaksi eteni finaaliin ja Fognini, joka voitti 6: 2 , 7: 6 Lucas Pouillen ranskalainen karsinta.

devětadvacetiletým Nadal on vuotta nuorempi Hampuri mestari 2013 alijäämäinen Wrestling 2: 4, mutta tänä vuonna hän oli lyöty savi Barcelonassa ja Rio de Janeirossa.

Otsikko Bakussa pelaavat tennistä pelaajia muista satoja ranking

nimikkeen sen tennisturnauksen Bakussa tennispelaajat pelaavat toisen sata sijoitus Patricia Maria Tigová Romaniasta ja Margarita Gasparyan Venäjältä.Semifinaali ottelut heitä vastaan ​​ole ylhäältä kylvetään Venäjän Anastasia Pavlyuchenkova ja turnauksen duo Karin Knapp Italiassa.

jednadvacetiletý Tigová outclassed Pavljučenkovou 6: 3, 6: 2 turnaukseen, kuten pätevyyttä ei ole menettänyt joukon. Niistä 154 asemaa pelaajat maailmassa tulee olemaan ensimmäinen otsikko uransa, mutta ei koskaan edes välierissä.

Kolme kuukautta nuorempi Gasparjanová WTA ranking on 44 paikkoja korkeampi ja odottaa hänen ensimmäinen lopullinen uransa; alussa turnauksen Azerbaidžanin mutta ei voittaa WTA piiri ei edes yhden ottelun kaksinpelissä.Kanssa Knapp Baku menetetty aika joukko, mutta lopulta voitti 6: 3, 5: 7, 6: 3

Pereiraová valloitti Florianópolis ja toinen otsikko WTA

Brasilian tennispelaaja Teliana Pereiraová voitti kotikentällään Florianopolis toisessa WTA turnauksessa kauden ja uran. Finaalissa 78. maailmanmestari voitti saksalaisen Annika Beckin 6: 4, 4: 6 ja 6: 1. Brasilian savi ottelu kesti kaksi tuntia ja 38 minuuttia.

Pereiraová kaksikymmentäseitsemän, joka rooliin käyttöön nelosta, seurasi huhtikuussa voiton Bogotassa. Kolumbiassa hän huolehti WTA-piirin ensimmäisestä Brasilian voitosta 27 vuoden kuluttua ja on nyt lisännyt uuden.Beckillä oli myös mahdollisuus saada toinen uran otsikko viime vuoden menestyksen jälkeen Luxemburgissa.