Mahdollisuudet elää. Berdych menetti myös Niškorimille, auttoi Federeria

Berdych oli edelleen tasapainottamaan Muissa otteluissa upea 5: 0, mutta tämä tappio kanssa Nišikorim pisteet vähän likaantunut. Mutta ennen kaikkea, monimutkainen matka 30 vuoden tšekit semifinaaliin, jossa hän oli Masters vasta vuonna 2011.

Federerovo voitto silti säilyttänyt Berdych vähän toivoa edistymisestä yksi voitto (vain jatkui ja jatkui Petra Kvitova Singapore).

kuudes pelaaja maailmassa, mutta tarvitsee lopullinen ryhmä ottelun tappion kaksi maailman ykkönen.Ja hän onnistui vain kahdesti urallaan…

Lisäksi Berdych Federerovu tarvitsee apua vielä kerran – on toivottava, että legendaarinen Sveitsin Oppilaitokset Nišikoriho pisteet.

“Ei ole paljon siitä, mitä puhua “, Berdych sanoi tiistain haastattelussa iDNES.com-reportterin kanssa Lontoossa. “Kyse oli pallo kolmas sarja kun olin brejkbol, rozběhal häntä hyvin, mutta en voinut brejknout häntä. Se oli eroa. Se ei ole suuri, mutta se siitä. ”

” Yritän pelata hyvä ottelu viimeisessä pelissä kauden “, sanoi Berdych torstaina kaksintaisteluun Djokovic.Hän itse tietää, että mahdollisuudet edetä ryhmästä on todella pieni.

Berdych osoitti toisesta käänne johtopäätös väärinkäyttöä

Starter kit kesti yli tunnin, Nišikori tehdä paremmin päättyy, erityisesti palvelualalla oli varmempi kuin vastustaja.

Käynnistys – ehkä siksi molemmat tennispelaajat tarvitsevat alkuperäisten tappioiden jälkeen oli hieman “steriili”. Enemmän tennis jännitystä tarjotaan viidenteen peliin, jossa hän kehitti japanilainen pelaaja brejkbol. Toinen antoi hänelle Berdych kun hän pääsi nostamaan pallon lyhyen matkan päässä verkko nauhalle.

Kokeneet Bohemia toisiaan vihainen, niin että londýskou halli kaikui hänen mahtava pauhu.

vaikeasta tilanteesta vihdoin mutta hänellä oli edelleen ongelmia toimituksen kanssa.Kun hänellä oli Nishikori-palvelu, gamma oli lyhyempi.

Kun pisteet 5: 4 ja 30-15 klo Japanin palvelun Berdych päätittekin ryhtyä hyökkäykseen, lopussa ihana vaihto kuitenkin jäi tuomioistuin – Vuokra tiukka vahvistettu ja tietotekniikkaa.

valitettavasti muut gamma kuudes pelaaja maailmassa blundered jälleen kaksi brejkboly likainen, mutta kolmas, jonka edessä ei kaksinkertaisen vääränä, käännyn pois. Toinen setti oli nopeampi ja tarkempi. Hovissa pitkä hallitsemassa Valašské Meziříčí.

Vaikka alku Berdych tuli ulos. Nisikori otti johdon, ja hänen ensikäden luottamuksensa auttoivat häntä johtamaan 2-0. “Samurai” hurraavat auditorioon.Nišikori suuntasi murskavoiton.

Mutta sitten Japanin epäonnistui. Ensimmäisessä Berdych brejkbolu 2: 2 teki double-viallisen Tšekki vastustaja takaisin peliin. Berdych voitti viisi peliä peräkkäin, paransi tilastojen ensimmäinen palvelu, kun lähes tunti ja puoli vihdoin ässä gamech aikana palvelu melkein ei pelata.

Yhdessä voittaa laukausta yli linjan edes oli osoitettava Nišikori toiselle puolella tuomioistuimen korotettu peukalo. “Jotkut pelaat sitä!”

alussa ratkaiseva asetettu uudelleen panimo pelattu 25 vuoden Japanin 2: 0, mutta Berdych brejkovou uhka syrjään.

yleisöstä kuului laulamassa hänen nimensä. Mutta kannattajat Tšekin pelaajat eivät jätä täyty.

Myöhemmin koska siellä oli tauon tasapainoisella taistelussa.Seitsemännessä gamma, jossa on suuri annos tuuri Berdych voitti brejkbol, volleys verkolla pallon rullattu nauhan yli. Hän ei kuitenkaan palvellut hänen autonsa.

Seuraavat Peli Tšekin tennispelaaja täysin väärin, teki double-viallisella, hemmoteltu etu- ja todella lahjoitetaan Japanin pisteeseen vastustaja. Nišikori sitten voittaa lähes kaksi ja puoli tuntia, suljettu verkko peli.

Djokovic jälleen riitä Federer

serbien Djokovic on ollut ilmiömäinen kausi, mutta vastaa Sveitsin veteraani kalenterissa saavutuksia 2015 sovi.Tänä vuonna, vaikka paras pelaaja maailmassa rankingissa Federer kukisti neljä kertaa (kukin kilpaili finaalissa, joista kaksi grand slam), mutta myös Sveitsin antoi kolme kertaa.

Nyt Federer ja valmis puoli Djokovičových voittaa tällä kaudella. Nyt hän on lopettanut serbialaisen sarjan 23 voittaa pelejä. Lisäksi Djokovic hävisi salissa ensimmäisen kerran jälkeen 38 ottelut, ensimmäistä kertaa sitten 2012 keskinäistä tasapainoa Federer on nyt hieman reunan – 22:21.

tiistai-iltana sinisellä vaiheessa londýské areenalla Federer voitti ansaitusti.Peli kesti vain 78 minuuttia. Sveitsiläinen dandy menetti vain kerran niiden palvelua – ei silloin kun Djokovic alussa toisesta tuli menetyksestä 0: 2

Kuitenkin Djokovic myös huonontuneen, ja ole palautuneet, neljä kertaa menetetty arkistointi ja Federer lopulta ottelu johti mukavasti voittoon.

Hän odotti isompi taisteluun. Mitä enemmän on kuitenkin luultavasti yrittää Djokovic vastaan ​​Berdych torstaina. Serbialaiset haluaa edelleen tulla ennätysvuosi ja voittaa turnauksen mestareita neljännen kerran peräkkäin.