James Maddison tekee myöhäisen vapaapotkun ansaita Aberdeenin voittamaan Rangersin

James Maddisonin pysähtymisajan voittaja varmisti, että Rangers kärsi pahasta paluusta Pittodriin, koska Aberdeen väitti dramaattisen 2-1 Scottish Premiershipin.

Rangers ei ollut käynyt Aberdeenissä neljän ja puolen vuoden kuluttua mutta aika oli tehnyt vähän, jotta väkivaltaisuudet sivuutettaisiin.Aberdeenin tuki armottomasti loivasi sen ylöspäin, kun siipi Johnny Hayes silitti kotipuolen eteenpäin 22 sekuntia toiselle puoliskolle. Aivan kuten Rangers uskoi, että he olisivat väittäneet pisteen, Maddisonin korvaaja karkasi kotiin pysäyttämättömän vapaapotkun lähettämään Mark Waburtonin joukkueen pöydän alaosaan. Lue lisää

Kun Warburton on rekisteröitynyt takaisin tällä kertaa ensimmäistä kertaa, Warburton päätti pysyä Danny Wilsonin ja Clint Hillin puolella puolustuksensa keskellä.Aberdeen tarvitsi mennä jugularille, mutta Dons katsoi hillittyinä. hyvin ajoitettu.

Samaan aikaan kävijät näyttivät varmalta. Mark Reynolds pääsi hyvin kosketuksiin Joe Garnerin otsikon kanssa, kun James Tavernier ylitti leveyden, kun taas Rangersin oikeanpuoleiset lähettivät vapaapotkun Donsin seinään. pois Shay Logan melkein kiinni Redsin pitäjältä Joe Lewisilta. Entinen Cardiffin mies veti pois tärkeän pelastuksen, vaikka hän sekoittui vasemmalle. .Rangers jatkoi työntöä hetkiä, jotka johtivat tauon päättymiseen Barry McKayn kanssa, joka ruoskeli palloa hieman ylhäältä. Rangers hyökkääjä Kenny Miller pidätettiin väitetyn ryömityksen yhteydessä. kuten Aberdeen palasi toisen kerran ja heitti Maddisoniin.

Mutta jopa Redsin johtaja ei voinut odottaa läpimurtoa tulla niin nopeasti – tai yhtä yksinkertaisesti – kun ne nettoutuivat melkein heti alusta alkaen

Uudelleenkäynnistys koputettiin takaisin pitäjälle Lewisille ja hänen pitkästä puntistaan ​​Rooney virnisteli Hayesille, joka juoksi pois staattisesta Tavernierista ennen kuin viilensi viilensi Foderinghamin ohi. järkyttävä puolustava raukeaminen, mutta Gers oli lähellä nopeaa vastausta, kun Martyn Waghorn nyökkäsi aivan leveästi Hallidayn vapaapotkusta, kun taas hyökkääjän seuraava askel oli tuhota läheltä.

Se ei aio suunnitella Warburton, joten hän lähetti Niko Kranjcarin ja Kenny Millerin, viimeksi mainitun instrumentaalin n taajuuskorjain.

Hayes päätyi Wallacen väärälle puolelle laatikon sisällä, kun hän juoksi Millerin kautta palloon ja niputti Ibrox-kapteenin maahan, kun Halliday teki tarvittavan paikan. Ennakkotiedot täällä

Mutta aivan kuin peli näytti menevän pattitilanteeseen, Maddison nousi hetkeksi maagiaan.

Tavernier arvioitiin ankarasti Hayesin ja Maddisonin varmistuneena, että John Beatonin virhe osoittautui keskeiseksi kun hän pyyhkäisi upeita seteleitä Foderinghamin ohi pystyasennon avulla.

source: http://vedonlyontisivuja.org