Olemme kuin Hujer, Elhot nauraa. Täti, joka vetää tšekkiläisiä koripalloilijoita

Maajoukkue vetää koriaansa ja on viiden viimeisen kahdeksan pelin paras maalintekijä. Kaksikymmentä pistettä Sveitsiä vastaan ​​verrattiin punavalkoisessa paidassa olevaa “henkilöä” merkinnällä Tšekin tasavalta.

Mitä se tarkoittaa? ”En tiedä itseäni. Ehkä se auttaa minua pitämään enemmän aikaa pelissä. Pelaan enemmän minuutteja maajoukkueessa kuin Euroliigassa “, hän toteaa.

Ei, hän ei valita heikommasta työtaakasta klubitasolla. Päinvastoin, hän arvostaa suuresti jokaista hetkeä, jolloin hän voi pelata USK Prahassa arvostetussa kansainvälisessä kilpailussa. Ja noiden hetkien lukumäärä kasvaa.

Euroliiga on hänelle erittäin hyödyllinen koulu. Hän tunnisti laakereidensa kovuuden.Ehkä hän oli viimeisen kerran kohdannut Ranskan Bourgesin näkyvän terävän puolustuksen.

Hän oli ottanut johdon. Niin paljon, että hänen joukkuetoverinsa toisinaan huutavat hänen harjoitteluunsa. “Mutta en usko, että minun pitäisi antaa heille mitään vain siksi, että se on koulutusta”, hän selittää lähestymistapansa.

Lause kuvaa sitä täydellisesti. Hän työskentelee kovasti, käyttää itseään. Hän ampui ampuma-aseella, automaattisella ilmapallon tallentimella.

On jo kauan tiedetty, että hänellä on kultainen käsi koripalloympäristössä. Loppujen lopuksi se kolme vuotta sitten kolmipyöräisten kilpailussa ja kotimaan miesten kärjessä. Ja hän toisti voiton kaksi viikkoa sitten. Se on loogista, antaa enemmän tilaa ja lisää itseluottamusta. “Täsmälleen”, hän nyökkää.Olemme sellaisia ​​Hujereja ”, hän nauraa. ”Olen erittäin iloinen siitä, että he ovat päteviä kanssamme. On hienoa, kun näet Tšekin lipun gallerioissa ”, hän lisää vakavammalla äänellä. “Kun Kačka on väsynyt, hän kertoo minulle ja autan mitä voin”, sanoo esimerkillinen täti Carolina. Capart kiristetty välisten suhteiden koripalloilijat, oppia taas muissa rooleissa.

Yritetään astua kantapää tähdet

Carolina pelaa myös toista roolia kentällä. Hänestä on tulossa selkäranka.

Kuten hän vahvistaa, erittäin kilpailukykyinen USK-ympäristö auttoi häntä paljon parantamaan suorituskykyään.Prahan klubi on houkutellut ulkomaisia ​​tähtiä toistuvasti, se luottaa myös suurimpiin kotiässiin ja Elhotová haluaa oppia korkealaatuisilta joukkuetovereilta. Kerän kokemusta heiltä. Mies Lisäksi ne yrittää vähän talloa kannoilla “, hän selittää. Hänellä on hyvin. Edustus hyötyy siitä.