Koripalloilijat vihdoin tekevät matkan Hradec Královéen. Ja voitot?

Kuninkaallisilla falconilla, kilpailun aloittelijalla, joka on palannut eliittiin lähes neljänneksen vuosisadan ajan, on edessä sarja otteluita, joissa kotona hallitaan.

”Odotamme sitä, kotiympäristön pitäisi auttaa meitä. Kun näimme arpajaisen lipun, tiesimme, että meillä on alussa vaikeaa aikaa ”, kertoi Hradec Kralove -joukkueen valmentaja Lubomir Peterka.

Muistutan vain: Kilpailun kuninkaallisilla falconilla on ollut jo kymmenen peliä, mutta vain Kolmen jälkeen he tulivat kotisaliin Třebšissä.

Ja koska he pelaavat siinä kahdesti peräkkäin, he pystyivät vain unelmoimaan siitä toistaiseksi. Mutta he pystyvät tekemään tämän lauantaihin mennessä.Keskiviikkona heidän vieraansa ovat Brnon pelaajia, lauantaina tulee Decin.

Tällä kaksoispelillä Hradec Králové viimeistelee molemmat perusosan avauspuoliskot ja pääsee toiseen. Valitettavasti heillä ei ollut voittoa vielä kerran heille, joiden tasapaino oli epäsuotuisa, ja lähimmässä pöydän joukkueessa, satunnaisesti keskiviikon vastustaja, menettää kolme voittoa.

“Se näyttää paljon, mutta on vaikeaa voittaa ulkopuolella. Uskomme, että kotiympäristö auttaa meitä nyt.Tältä kannalta on sääli ottelua USAK: n kanssa, jota kontrolloimme, mutta emme onnistuneet päätelmiin ”, valmentaja sanoi. “Olemme parantumassa, toivottavasti pystymme käsittelemään tilannetta, jossa voimme olla suosikki”, sanoi valmentaja, joka voi käyttää Pavel Lošonskýn uutta vahvistusta ensimmäistä kertaa Prostějovissa.

Slovakian maajoukkue näytti hyvässä valaistuksessa, ja hän antoi 14 pistettä ja 8 levypalloa. “Se oli hyöty, ja olemme valmiita tänään”, valmentaja sanoi.

Ja täydellisyyden vuoksi: Vaikka yli kaksi kuukautta kilpailun alkamisesta, Royal Falcons pelasi kotona vain kolme peliä, kuusi seuraavaa viittä kertaa esitelläkseen kotona.He tekevät sen vuoden loppuun mennessä, huolimatta siitä, että keskiviikon kaksintaistelua seuraa kansallinen tauko. Lauantai-ottelu Decinin kanssa kuuluu jo kierrokseen, jota kaikki muut joukkueet pelaavat sen jälkeen.