Varmasti, kiität jälleen kerran toisiaan

20:48. Nyt verrataan symbolista ryhmää joukkueeseen, jonka espanjalainen toimittaja Alfredo Martinez onnistui trumpettiin. Joten …
20:45. Järjestetään Pushkash-palkinnon saajille vuoden 2015 parhaan tavoitteen saavuttamiseksi. Mutta aluksi yleisö huolehtii seitsemästä maalista, jotka eivät päässeet kolmen parhaan joukkoon. Sillä välin voit katsoa kaikkia Puskash-palkinnon voittajia.
20:40. Pääehdokkaat ottivat näyttämön. Voittajia haastatellaan. Isäntä James Nesbitt, joka osoittautuu Man Unitedin faneiksi, kutsuu Ronaldon takaisin Vanhaan Traffordiin.

20:32. Tapahtuman erikoisvieraina olivat kroattiset sellisti-duo Luke Šulić ja Stepan Hauser nimeltään 2Cellos, joka osoittaa soittimien virtuoosisen käsittelyn.
20:30. Meitä kuljetetaan saliin, jossa meitä ja kokoontuneita vieraita tervehtivät kaunis johtava brittiläinen toimittaja Kate Abdo ja näyttelijä James Nesbitt, jotka tunnetaan pikkuhousun Bofur-roolista The Hobbit -sarjasta
20:25. Viiden minuutin valmius. Ja Messi, Ronaldo ja Neymar lopettavat viestintänsä lehdistön kanssa lehdistötilaisuudessa. Varmasti, kiität jälleen kerran toisiaan.

20:15. Espanjalainen toimittaja Alfredo Martinez, joka jakoi sisäpiirintietoa pelaajista, jotka kuuluivat 11 parhaan joukkoon, ei onnistunut hallitsemaan itseään. Vuoden 2015 otoksen symbolinen FIFA-joukkue näyttää tältä: Buffon, Dani Alves, Chiellini, Ramos, Marcelo, Iniesta, James, Pogba, Ronaldo, Neymar, Messi.
Yllättävää on Bayernin jalkapalloilijoiden puuttuminen. Ehkä tästä syystä, myös mikään Münchenin klubin edustaja ei saapunut Zürichiin.

20:10. Kahdeksan vuoden aikana, kun kultaista palloa pelattiin yksinomaan Messin ja CriRon välillä, palkintojenjakotilaisuuteen on saatu lukuisia salaliitoteorioita. Heidän ei enää tarvitse odottaa kello 20.30 ja seurata seremoniaa pahoin hengitettynä. Tosiasia, että hollantilainen toimittaja Michael Abbink on jo jakanut twitterin kautta palkintoja: Messi tunnustettiin vuoden parhaaksi jalkapalloilijaksi ja Celia Sasic jalkapalloilijaksi.