Tšekit tietävät, ketkä eivät taistele taistelussa euron puolesta. Kuka uhkaa jalkapalloilijoita?

Puolalaiset ovat voittaneet pisteen Portugalissa, joten toinen kori menee saksalaisille, mikä tänä vuonna, mukaan lukien maailmancup, epäonnistui. , joukkueet A-liigassa toisista paikoista (Ranska, Belgia, Italia, Espanja), yhdeksännestä Kroatiasta ja edellä mainitusta Puolasta. Kesäkuussa 2019 he jakavat Kansallisten Liigan finaalin voittajan Final Four -sarjassa.Juuri nämä maat ovat varmoja siitä, että he pääsevät Euro-karsinnoihin viisijäsenisissä ryhmissä, antaen heille viimeisen neljännestä edustajalle kesäkuun neljännen edustajakauden. Pätevät ryhmät, yksi heistä saa tšekit.

Heidän tasollaan ovat kolmannen esityskorin joukkueet. Siten se, joka päättyi viimeksi liigassa B ja seuraavalle Kansakuntien liigalle (syksy 2020), laski tasolle (Slovakia, Turkki, Pohjois-Irlanti ja Irlanti). Kuusi parhainta liiga C-joukkuetta tulee jälleen 1xbet kolmanteen koriin. Täysi luettelo valmistui vasta tiistaina illalla, Serbia, Suomi ja Norja olivat jo varmoja.Skotlanti, Israel ja Bulgaria liittyivät joukkueeseen viimeisenä päivänä.

Kaikki kolmannen suoritustason joukkueet eivät kuulu ryhmän viimeiseen joukkueeseen, koska Israel, Skotlanti ja Albania ovat vain kolme jäsentä.

Kaksi huonointa joukkuetta liigassa C, Unkari ja Romania, sijoittuvat neljänteen koriin. Tulee myös kolmas ja neljäs joukkue C-liigasta ja D-ryhmän paras joukkue, joka on Georgia.

D-sarjan joukkueet paitsi Georgia ja kuudennen korin viisi heikointa ovat korissa 5.

Liechtenstein, San Marino, Andorra, Latvia ja Malta

Varsinkin kun liigakaanonistien kuningas Michael Krmenčík marssi vähintään kuusi kuukautta polvillaan. Kyllä, se on Schick – More.

Hän on erilainen kuin maajoukkue, hänen pelinsä on miellyttävä. Ensisijaisesti ensinnäkin kutsutun edun ansiosta. Nykyajan jalkapalloissa on välttämätöntä kyky saada paremmuus vastustajaan nähden. Pallo käsitellään, suljetaan eikä se hyppää jalkapallo. Usein Schick vie pallon suoraan, joten vastustajalla on rajoitetut mahdollisuudet reagoida. “Tämä tekee Patrikista epämukavaksi minkään puolustuksen kannalta”, nyökkää Shilhavy.

Työskentelemällä sirojen pallojen avulla Schick muistuttaa hollantilaista Dennis Bergkamp -kuvaketta. Hän tiesi myös noin sekunnin ennen kuin hän otti pallon vastaan.Olipa harhaanjohtava kahva, jalka, hakkeri, vihje tai yksinkertainen juoksuminen maaliin.

Oletko huomannut esimerkiksi kuinka täydellisesti Schick ohitti kapteeni Dočkalin mahdollisuuden tiistaina? Kun hän käveli pallon läpi, hän jätti pallon ja kulmahti sitten, kun maalivahti Dúbravka teki upean laukauksen. Se oli jotain tietäjille.

Suurin ero verrattuna Bergkampiin on myös helppo. Schick piilottaa tunteet, joten Betclic joissakin kohdissa sinun on löydettävä rento, liian flegmaattinen. Kun hän potki Spartaa nuoruudessa, se oli liikaa nähdä. Valmentajat joutuivat pakottamaan huomattavan kantapään potkurin töihin. Tarvittiin vain se, että hän loistavasti otteluissa.

Hän työskenteli lähestymistavalla, mutta pystyi tekemään enemmän. Hänellä oli myös pitkäaikainen maine hänen kanssaan.