Seurauksena on, että yli neljän vuodenajan Barcelonassa

Vuonna 2007 “Barcelona” otti mahdollisuuden ja antoi huomattavan määrän ”Zaragozalle” Argentiinan keskustaan ​​huolimatta siitä, että aiemmin “Real” -lääkärit hylkäsivät sen. Madridissa katsottiin, että Militon ruumis on liian herkkä vammoille, ja siksi investoida sen allekirjoittamiseen useita kymmeniä miljoonia euroja ei ole tarkoituksenmukaista. Nämä ennusteet toteutuivat keväällä 2008, kun Gaby loukkaantui vakavasti, mikä tiputti hänet pelistä yli vuoden ajan.

10 kalleinta puolustajaa Barcelonan historiassa

Seurauksena on, että yli neljän vuodenajan Barcelonassa Milito pelasi 76 taistelua kaikissa kilpailuissa, erottaen itsensä 2 maalia ja 1 avusta. Hän ei muista mitään kohtalokkaita virheitä, mutta vammat varmasti rypistyivät urallaan. Kesällä 2011 Milito palasi kotimaahansa, missä hän allekirjoitti sopimuksen kolmeksi vuodenaikaksi kotimaisen Independienten kanssa, mutta päätti vuotta myöhemmin uransa 32-vuotiaana. Sen jälkeen hänestä tuli valmentaja, ja viimeinen joukkue, jonka kanssa Milito työskenteli, oli chileläinen O’Higgins.

5. Dmitry CHIGRINSKY – 25 miljoonaa euroa

Elokuussa 2009 Barcelona maksoi Josep Guardiolan pyynnöstä vakavaa rahaa Shakhtarille Dmitry Chygrynskyn siirtymisestä, jota pidettiin uskomattoman lupaavana ja lahjakkaana keskuksena. Ukrainan ura Camp Nuossa ei kuitenkaan onnistunut. Syynä tähän oli Dmitryn loukkaantumiset ja usein tapahtuvat virheet, joista Barcelonan fanit jopa panivat hänet.

10 kalleinta puolustajaa Barcelonan historiassa

Vuotta myöhemmin katalaanit sopivat myyvänsä Chygrynskyn takaisin Shakhtarille, mutta 15 miljoonalla eurolla. Mikä on totta, edes palattuaan kotiklubiinsa, Dmitry ei voinut pelata samalla tasolla. Nyt 32-vuotias Chygrynsky pelaa Kreikassa AEK: n kanssa, jonka kanssa hänestä tuli maan mestari viime kaudella. Hänellä on säännöllinen pelikäytäntö, kun hän ei ole sairaassa – loukkaantumiset pitävät Dmitrya edelleen.