Photo: Getty Images

On täysin mahdotonta ennustaa, miten Stoke toimii, ja sen perusteella, mitä varauksia tämä joukkue etenee Premier-liigassa. Ei ole mikään salaisuus, että “pottarit” ovat viime vuosina olleet klassinen valmennusryhmä, jota pidettiin “tornissa” pelkästään heidän mentorin kokemuksensa ja taitonsa vuoksi. Hughesin saapuminen joukkueeseen on riskialttiin askel, sitäkin enemmän tietäen, mitä yritys Mark teki CRC: ssä, ostamalla paljon jalkapalloilijoita, mutta ei ole tehnyt tiettyä tiimiä Rangersista. Jotta “brittiläisen stadionin” “urheilijat” joutuisivat yrittämään kovasti, jotta tulevan kauden ei tule olemaan katastrofi heille.

Ennuste FOOTBALLHD.RU: taistelu selviytymisestä.

“Fulham”
Kausi 2012/13: 12. sija Premier League

Englannin Premier League, avajaiset. Osa Two
Kesän asukkaat kokivat johtajuuden muutoksen tänä kesänä. Kuuluisa Mohammed Al-Fayed myi sataprosenttisesti osakkeita amerikkalaiselle miljardööri Shahid Khanille. Amerikkalainen ei ole julkinen henkilö, ja hänen kokemuksensa urheiluhankkeiden hallinnoinnista on melko vaatimaton. Siksi on melko vaikea kuvitella, miten Shahid Khan aikoo hallita Fulhamia. Yllättäen “kesän asukkaat” eivät eronneet siirtoaktiviteeteista, vaikka Yolan joukkue tarvitsi epätoivoisesti toista eteenpäin Berbatovin parissa, joka meni viime kaudella lähes olemaan ratkaiseva tekijä joukkueen menestykselle. Mutta älä unohda, että bulgarialainen on jo kolmekymmentäkaksi, ja siinä vaiheessa hyökkääjät pyrkivät antautumaan pikemminkin kuin lisäämään. Samalla luottamuksella Yolalla, kuten viime kaudella, Dimitarilla on mahdollisuus osoittaa, että hän ei ole pelkästään klubin korkein palkattu pelaaja. Yritysostoista voidaan huomata vain Martin Stekelenburgin esiintyminen Craven Cottageissa, joka on suunniteltu korvaamaan Chelseaan mennyt Mark Schwarzer.

Martin Yol ei selvästikään määritä kaudelle globaaleja tavoitteita. Hollantilaiselle tärkeintä on, että joukkue pelasi paremmin kuin Premier-liigan viimeisessä vedossa, yrittäen taistella European Cup -vyöhykkeen puolesta. “Fulhamin” loistava kausi Hodgsonin aikaan, kun kesän asukkaat saavuttivat Europa-liigan finaalin, on vielä tuoreena muistissa, ja valkoiset ja mustat fanit haluavat tietenkin jatkaa perinteitä.