Nyt, vaikka maanvyörymä voitti West Hamin

Tämä kausi alkoi punaisille menestyksekkäästi, ja joulukuuhun asti heitä pidettiin vakavina kilpailijoina mestaruuskilpailussa. Sitten pisteitä alkoi kuitenkin menettää peräkkäin. Toivo päästä ensimmäiseen neljään oli edelleen elossa, mutta ensimmäiselle sijalle ei ollut mitään keinoa päästä. Ja kyse ei ole henkilökohtaisista epäonnistumisista, tapahtui vain niin, että kaksi parasta pelaajaa oli saavuttamatta. Tämä iski moraalia ja liian usein epäonnistumisia alkoi tapahtua joukkueita vastaan ​​pöydän jälkipuolelta.

Nyt, vaikka maanvyörymä voitti West Hamin, Liverpool ei tiedä onko se neljän parhaan joukossa. Viimeinen ottelu käydään jo aloitettua Middlesbroughta vastaan, mutta Anfield on levoton. Tämä stadioni ei ole pitkään ollut kuin suojattu linnoitus, vaan kuin hermokatti, joka uhkaa vuotaa. Jürgen Klopp itse lisäsi ongelmia, joiden päättämättömyys nopeiden päätösten tekemisessä maksaa monia tarpeettomia tavoitteita. Kun tarvitset yhtä palloa huonosti tai kun sinun on edelleen vahvistettava omaa tavoitetta, se alkaa vetää, mikä aiheuttaa ongelmia.

Näyttää siltä, ​​että saksalainen asiantuntija uskoo liikaa, että hänen aloituskokoonpanonsa pystyy jatkamaan peliä. Usko on hyvä, mutta ei silloin, kun taistelun lopputulos riippuu päätöksistäsi. Hän epäröi kuitenkin ikään kuin kuvitellaan, kuinka valitsemansa pelaajat voivat pettyä. Hän maksoi useita kertoja sokeasta uskosta säätiöinsä, ja fanit alkoivat huomata sitä.

Muista viimeaikainen peli Southamptonia vastaan ​​Anfieldillä. ”Pyhät” päättivät lujasti olla huomaamatta, eikä Kloppin pääjoukkue päässyt vastustajan rangaistusalueelle. Tarvittiin vaihtoa – jotain, joka muuttaisi pelin kulkua. 69. minuutin kohdalla Sturridge ei voinut tehdä mitään – pelin vauhti oli asetettu, sen lopputulos oli ennätys. Katsotaan kuinka muut Kloppin ennenaikaiset päätökset vaikuttivat – tai eivät vaikuttaneet – kokousten tuloksiin ja miten voitettiin pisteiden lukumäärä.

Optimaalinen vaihtoaika

Et voi vain ottaa sitä ja päättää, että valmentaja päästää pelaajat kentälle liian myöhään päättämättä etukäteen, mikä aika on paras. Numeroiden pelissä: miksi kaikkea mitä tiedät jalkapallosta, ei ole totta, kirjoittaja Chris Anderson mainitsee esimerkkinä Bret Myersin Villanovan yliopistosta. Tässä on ote.