Noin 30 miljoonalla eurolla Real Madrid saa 25-vuotiaan pelaajan

Hyvä Florentino Perez! Sinulla on todennäköisesti ylimääräinen 30 miljoonaa. Aivan samalla summalla 5 vuotta sitten ostit Luka Modricin, sitä siirtoa voidaan pitää yhtenä kannattavimpana klubin historiassa. Real Madridin peli riippuu suuresti kroaatista, eikä joukkueessa ole mitään puolivälittäjän kelvollista korvaamista. Ja voit etsiä erittäin kauan, mutta et löydä tähän asemaan sopivaa pelaajaa.

Euroopan jalkapallon kevyin pää. Pelaaja, josta tulee uusi Modric-valokuva: Zimbio

Noin 30 miljoonalla eurolla Real Madrid saa 25-vuotiaan pelaajan, joka voi korvata 31-vuotiaan riittävästi, ts. Tapahtuu nuorentaminen. Kyllä, Forsberg pelaa enemmän hyökkäävällä tavalla kuin Modric, mutta tämä johtuu valmentajien vaatimuksista. Emil on poikkeuksellisen lahjakas jalkapalloilija ja hyvin taktisesti koulutettu, joten hän voi pelata missä mentori osoittaa. Myös Real Madrid samoin kuin RB Leipzig saarnaavat nopeaa pystysuoraa jalkapalloa, joten erityistä sopeutumista Zidanen vaatimuksiin ei tarvita. Ja Forsbergin rooli toimii melkein samalla tavalla kuin Modric – hyökkäysmoottori. Ja lisäksi pääkaupunkiseura saa pelaajan, joka pystyy täyttämään normit (tietysti huonompi kuin Tony Kroos, mutta silti). Kyllä, tämä siirto ei tule maksamaan t-paitoilla, se ei tuo paljon markkinointisuunnitelmaan, mutta pelin pitäisi tietysti parantaa sitä, eli otsikot ja faneiden lukumäärä osastoissa riippuvat siitä – siitä joukkueet ovat olemassa.

Emil Forsberg saattaa olla uusi Modric, mutta emme ole vielä huomanneet tätä.

Liverpool-fanit kärsivät usein korkean odotuksen oireyhtymästä. Jokaiseen uuteen kauteen liittyy perinteisiä lausuntoja “meidän aikamme on tullut” -hengessä. Kahdesti neljän viimeisen vuodenajan aikana tämä optimismi melkein tuli totta, mutta “tuskin” ei riitä voittamaan pokaalia. Muut fanit ovat jo tottuneet kiusaamaan punaisia ​​tällaiseen itsepetokseen, mutta mitä jäljelle jää?

Kaudella 2013/14, jopa kuuluisan Stephen Gerrardin putoamisen jälkeen, Liverpoolilla oli silti mahdollisuus otsikkoon, mutta Crystal Palace antoi odottamattoman taistelun Selhurst Parkissa, kun hän onnistui pakenemaan 0-3-tappiosta. Kaudella 2015/16 (ensimmäinen Kloppille) voitto Europa League -pelissä näytti olevan hatulla, mutta sitten Sevilla tapahtui.