Mestarien liigan karsintakierroksissa keltit

Carrera uskoo, että hänen tiiminsä sai vahvan kilpailijan, mutta ei niin kovaa kuin Borussia tai Arsenal. Näytepelit pitävät baskit hyvässä kunnossa – tämä ei ole Hebei China Fortune, joka voittaa Spartakia harjoitusleirillä.

Punaisen ja valkoisen Otkritien seurannassa tulisi seurata väsymätöntä veteraani Arits Adurea (8 tavoitetta LE + 8: ssa La Ligassa) ja hyökätä hava Inyaki Williamsia, jonka sopimuksessa määrätään korvauksesta 80 miljoonaa euroa.

Celtic – Zenit

Mestarien liigan karsintakierroksissa keltit kattoivat kesällä Pohjois-Irlannin Linfieldin (0: 2, 4: 0) ja Norjan Rosenborgin (0: 0, 0: 1). Sitten “Astana” putosi Brendan Rogersin joukkueelle: Celticin kotiseudulla oli tulessa (5: 0), Kazakstanin pääkaupungissa tapahtunut tavoite hulluus – 4: 3, vieraat menivät edelleen ryhmävaiheeseen.

Mestarien liigan B-ryhmän Glasgow’n klubi odotti painajaista – PSG ja Bayern. Tämän seurauksena: yksi voitto ja viisi tappiota kuudessa pelissä, joka on ikävä tavoiteero 5:18. Anderlecht teki myös kolme pistettä, mutta pysyi neljänneksi, koska hän esiintyi huonommin henkilökohtaisissa tapaamisissa kelttien kanssa. Joten he päätyivät Europa-liigaan.

Celticin suurin ongelma on ilmeinen – tämä on normaalin kilpailun puute Skotlannin ylimmässä liigassa. Rangerit eivät ole olleet pitkään, vaikka ne ovat sijoittuneet kolmanneksi pöydässä, ja lähinnä Celticin harrastaja (teki 54 ja jäi vain 18 maalia) – Aberdeen – 26 ottelun jälkeen hän on 8 pistettä johtajan taakse.

Miten klubit pelaavat Loko, Spartak ja Zenit Europa-liigassa? Photo: Eurosport, Goal

Viimeisten kymmenen pelin aikana (8 mestaruudessa ja 2 Cupissa) Brendan Rogersin tiimi selviytyi vain yhdestä tappiosta, 3. helmikuuta, se menetti Kilmarnockin 0: 1.

On selvää, että Zenit on kelttiläisten suosikki, mutta Astanan valmentaja Stanimir Stoilov varoittaa: “Skotlantilaisilla on tappajaintenssi, tämän ryhmän teknisesti tajuilla pelaajilla on suuri nopeus.”

Roberto Mancini sanoi, että 60 000 Celtic Parkin vetäminen olisi parempi kuin tappio. Kaikkein vaarallisimmat Celticin pelaajat ovat Scott Sinclair ja James Forrest, keskikenttäpelaaja (vuonna 2013 hänet syytettiin kahdesti seksuaalirikoksista) sekä 21-vuotiaana hyökkääjänä Moussa Dembele, joka oli Welsissä Chelseassa tammikuussa.