Lontoon keskikenttäpelaajan arvolla 44 avain läpäisee, jota seuraa isku

Totta, oikeudenmukaisuudessa on syytä tunnustaa, että arvioida Azarin vaikutusta Chelsean peliprosesseihin pelkästään maalien määrän ja hänen tekemiensä avustusten perusteella on todellinen jumalanpilkka. Edenin arvo piilee hämmästyttävässä nopeudessa, ketteryydessä, kulkeutumisessa ja kyvyssä vuotaa kirjaimellisesti läpi puolustavia uudistuksia. Kaikki nämä ohjaukset antoivat ja pitivät hyökkäämistoiminnan vakavuuden ja vapauttivat myös tilaa kumppaneille. Muuten, viime kaudella belgialainen oli Englannin valioliigan ehdoton johtaja luotujen pisteiden lukumäärän (100), onnistuneiden iskujen kokonaismäärän (182) ja itselleen kerättyjen virheiden (110) suhteen. Kaikki nämä luvut eivät ole verrattavissa nykyisiin indikaattoreihin.

Lontoon keskikenttäpelaajan arvolla 44 avain läpäisee, jota seuraa isku. Epäilemättä kiinteä arvo puolelle etäisyydelle, joka on melkein samanlainen kuin mestarikauden lopullinen luku. Ainoa ero on, että 25 tapauksessa (mikä on lähes 57%) lakkoja ei toimitettu teurastamoalueilta rangaistusalueelta tai sen lähestymistavoilta, vaan pitkiä matkoja. Tämän luokituksen mukaan Hazard on vaatimaton 15. sija tällä kaudella jalkapalloilijoiden joukossa, jotka pelaavat Big Five -mestaruuskisoissa. Edenin edessä ovat sellaiset sukellusveneiden edustajat kuin: Dusan Tadic (Southampton), Christian Eriksen (Tottenham Hotspur), Kevin De Bruyne (Manchester City), Dimitri Paye (West Ham) ja tietysti Mesut Ozil ( “Arsenal”).
Samanaikaisesti urheilutapahtumia koskevien tietojen analysoinnissa maailman johtavan viihdyttävän tilastollisen laskelman mukaan hyökkäävä peli Chelsea rakennetaan edelleen Azarin ympärille. Tämän todistaa “vanhusten” taktinen malli ja liikkuvalle keskikenttäpelaajalle toimitettujen pallojen määrä. Yhtiön analyytikko keskikenttäpelaajien etujen tunnistamiseksi muodosti tietyn arvon, joka heijastaa odotettavissa olevien tavoitteiden riippuvuutta pallojen nykäyksien määrästä. Selkeämpää ymmärrystä varten: ”ääliö pallon kanssa” – hakemisto, joka perustuu vyöhykkeisiin, joista siirto tehtiin. Toisin sanoen Opta-työntekijä analysoi tilanteita, joissa pelaaja ottaa pallon toiseen paikkaan ja sitten siirtää passin toiseen, yhdistämällä kaiken todennäköisyyden maalin tekemiseen.