Loko tulee olemaan vaikeaa Allianz Rivieran stadionilla

Ranskan mestaruuskisoissa “Nice” on nyt yhdeksännellä sijalla ja pysähtynyt roiskeilla – kolme tappiota peräkkäin: “Metz” (1: 2), “Toulouse” (0: 1) ja “Dijon” (2: 3). Balotelli, jolla oli samankaltainen hiukset kuin instant nuudelit, kiehuu edelleen kentällä: Mario sai Dijonin kanssa keltaisen, joka osoitti tuomarille rasistisia huutoja liian voimakkaasti. Siinä tapauksessa.

Loko tulee olemaan vaikeaa Allianz Rivieran stadionilla – on tärkeää, millainen muoto Yury Seminin tiimi otti talvella leirillä. Mielestäni tässä parissa päätetään vain Moskovassa.

“Spartak” – “Athletic”

Viime vuoden lopulla baskit nousivat ensimmäiseen asemaan Eurooppa-liigan J-ryhmässä vain siksi, että he ylittivät “Ostersundin” kasvotusten tapaamisissa, jotka myös saivat 11 pistettä kuudessa pelissä. Näissä peleissä “Athletic” sai 8 maalia ja jäi 5 – vetää yhden maalin enemmän portilta kuin tuntemattomat ruotsalaiset toisesta sijasta.

Miten klubit pelaavat Loko, Spartak ja Zenit Europa-liigassa? Photo: Eurosport, Goal

Bilbaosta lähtevä Unyielding nykyisellä La Ligan kaudella liian tasapuolisesti: 10 ottelee 23 ottelua (enemmän kuin pelkästään Levante – 11), mutta yleensä voitti 24, mutta vastineeksi sai 25 maalia. Esimerkkitaulukon 13. sija on sairas tulos, joten 51-vuotias Athletics-valmentaja José Angel Siganda toivoo menestyvän LE LE: n pudotuspeleissä.

Keväällä 2017 Siganda lähti työstä toisen yleisurheiluryhmän kanssa ja otti vastaan ​​Ernesto Valverden, joka lähti Barcelonaan. Lionit eivät menettäneet La Ligan kolmen ensimmäisen kierroksen aikana, mutta sitten he menivät ulos. Ei mikään voitto mestaruuden viidessä viimeisessä ottelussa, vaikka vastustajat olivat Espanyol (1: 1), Getafe (2: 2), Eibar (1: 1), Girona (2: 0) ja Las Palmas.

Ongelmia on myös kokoonpanossa: Balenciagin puolustaja on loukkaantunut (ei pidä sekoittaa muotisuunnittelijaan) ja Muniainin keskikenttäpelaaja, Laporte otti yhteyttä Manchester Cityyn, ja tulokas Iñigo Martinez ei auta urheilua Spartakin kanssa, koska hän pelasi LE: ssä Real Sociedad.