Klubi oli selvästi nähtävissä hyökkäyksessä

Kummallinen asia on, että PSG ei valmistautunut peruskoulutukseen ennen ottelua eikä sopeutunut niihin tauon aikana. Sen sijaan klubi pidettiin tiivistettynä, mikä vain helpotti “ylikuormitusta” joukkueelle, joka esitti heittomerkkejä ja reunoja.

Ronaldo on upea, mutta aluksi hänellä ei ollut onnea

Portugalin tällä kaudella tapahtunut lasku – myytti, jota tukee vain joukko tavoitteita. Itse asiassa hän suorittaa edelleen keskeisen hyökkääjän – avautuu erittäin edullisiin paikkoihin ja saa pisteitä.

Sama tilanne oli hänen kanssaan ensimmäisellä puoliskolla – sen loppuun mennessä Krish oli jo saavuttanut tavoitteen, vaikka hän teki vain rangaistuspisteestä. Ensimmäiset 45 minuuttia hän iski viisi kertaa maaliin, neljä heistä rangaistusalueen rajoista. Lisäksi portugalilaiset kävelivät taitavasti pois henkilökohtaisilta osastoilta – esimerkiksi maalikohdassa hän aiheutti Marquinhosin tekemään virheen ja kun pallo pomppiutui maalintekijästä, hän sai pisteen vapaasta vyöhykkeestä.

Osoittautui, Ronaldo osallistui vaarallisimpiin ja tärkeimpiin hetkiin, ja ensinnäkin hän tunsi vapaata tilaa, ja toiseksi hän hämmentyi kilpailijoitaan odottamattomilla liikkeillä. Niinpä maailman paras pelaaja vuonna 2017 toi jälleen voiton Real Madridille tärkeässä ottelussa.

Onko PSG-pelissä ollut myönteisiä hetkiä?

Se oli.

Klubi oli selvästi nähtävissä hyökkäyksessä – pariisilaiset hyökkäsivät dynaamisesti ja yrittivät pettää “Realin” puolustusta. Kun se oli tapahtunut – Adrien Rabio teki maalin taktisen tempun seurauksena. Hyökkäys ylikuormittaa puolustuslinjaa, tukialueella ei ole aikaa sulkea keskustaa – sen seurauksena ranskalainen pisteytti vapaalta alueelta.

Tämä tilanne on looginen, lukuun ottamatta keskikenttäpelaajaa Neymar pääsi samaan asemaan siirtyessään reunasta keskustaan ​​- Mbapppe ja Cavani pitivät puolustusta, mutta brasilialainen puhkesi puolustuslinjan ja maanmiehen Kazemiron väliseen vyöhykkeeseen.

PSG ei onnistunut ottamaan yhteyttä Realiin. Miksi? Kuva: ESPN

Kaiken kaikkiaan Pariisin klubi ei pelannut yhtä huonosti kuin kirjoittaisi siitä seuraavana aamuna ottelun jälkeen. Emery teki kaksi vakavaa taktista virhettä, mutta osittain hillitsi Real Madridia ja asetteli salamavalkoihinsa häntä.

Ja kuitenkin tulos vaaditaan espanjalaisesta valmentajasta. Vaikka se ei ole, ja tasa-arvoinen luokassa ”Real” voittaa PSG.