Chelsea on hukkaantunut Azarin pelistä riippuen

Saatujen tulosten perusteella voidaan sanoa, että Hazard luo kumppaneilleen yhdeksän kertaa vähemmän vaarallisia hetkiä kuin Premier League -sarjan viime kaudella. Tosiasia, että aikaisemmin Chelsean johtaja tarjosi etuna tiimin vierekkäiselle joukkueelle sen juonittelun takia. Nyt tässä pelin näkökulmassa Hazard on kaukana johtavista rooleista – vain 21 paikkaa Euroopassa. Jaloissa on edelleen paljon potkuja, mutta silti harvemmin – 16 sukellusvenetapaamisessa ansaitut 34 virkaa ja kunnollinen 79. sija mantereella tärkeimpien uhrien keskuudessa. Yleensä belgialaisen asteriskin mausteisuus tulee, mutta hetkien luoma laadutaso ja näkymät jättävät paljon toivomisen varaa. Toisin sanoen, jalkapalloilijan tehokkuus on heikentynyt.

Yhden Euroopan vahvimman liigan paras pelaaja ei kyennyt selviytymään psykologisesta paineesta rasitetun johtamisrasituksen taustalla, joka kerrotaan jonkinlaisella ottelulla vertailtaessa joukkoja Messiin ja Ronaldoon. Joillekin vaara on jo jalkapallojumala, toisille – vain todellisen johtajan surkeat näkökohdat. Tällaiset pettyvät vertailut yhdessä Chelsean täydellisen romahtamisen kanssa sai Sky Sports -asiantuntijan Gary Nevillen ja nyt Valencian päävalmentajan ajattelemaan Azarin mentaliteettia.
″ …
– Sinun pitäisi olla kova hänen kanssaan, kiitimme häntä kaikin mahdollisin tavoin viime kaudella, mutta kun pelaajat putoavat samalle tasolle, heidän on otettava lyöntejä. Sinun tulisi miettiä hänen mentaliteettiaan. Hän on hieno kaveri, mutta onko hän todella ”jalkapallotappaja”? Kun ajattelemme Messiä ja Ronaldoa, mielestäni hänen pitäisi vastata tähän kysymykseen nyt ”, Neville puhkesi kritisoidessaan“ Saturday Night Football ”-ohjelman aikana. ″

Chelsea on hukkaantunut Azarin pelistä riippuen, ja Edenin odotukset kampanjatasolle 2014/2015 ovat kaukana todellisuudesta. Kesäkaudella Mourinho ei millään tavalla hoitanut hyökkäävän pelin vaihtelua. Toisin sanoen, vaarassa on, että pallo on liimattu jalkoihinsa, mutta bluesilla ei ole varmuuskopiosuunnitelmaa. Ainakin se oli ennen kuin Mourinho erotettiin.