Brasilialainen on vain 23-vuotias

Haluan puhua hänen nuorimmasta edustajastaan ​​Alexandre Patosta jalkapallon pelaajista, joiden ura olisi voinut olla erilainen.

Ei kasvanut yhdessä. Alexandre Pato
Brasilialainen on vain 23-vuotias, ja hän on jo onnistunut viettämään viisi ja puoli vuodenaikaa Milanossa. Monet tässä iässä ovat vasta alkamassa nousta jalkapallon Olympusiin, mutta Patoa pidetään pitkään vakiintuneena (ei vain terveydellisenä) ja vakiintuneena jalkapalloilijana. Ennen viime kauden alkua Pato otti säännöllisesti kentälle säännöllisesti, oli Serie A: n puolustajille ja maalivaaleille kauhea unelma, ja sitä pidettiin oikeutetusti yhtenä maailman lahjakkaimmista eteenpäin. Patolla oli uskomaton tekniikka, hullu nopeus ja poikkeuksellinen apu. Kiitos hänelle, joukkue selviytyi Andriy Shevchenkon lähdöstä melko kivuttomasti. Mutta kuten usein tapahtuu jalkapallossa, loukkaantui. Reloosi uusiutumisen jälkeen ja sen seurauksena Pato ilmestyi viime puolentoista vuoden aikana kentälle vain 15 kertaa. Tämä ei kuitenkaan vaivannut PSG: tä, joka viime vuoden tammikuussa tarjosi noin 35 miljoonaa euroa brasilialaiselle. Ehkä jos brasilialainen suostui siirtymiseen, hänen uransa olisi mennyt eri skenaarion mukaan, mutta Pato halusi todistaa arvonsa Milanossa. Ja marraskuussa Silvio Berlusconi alkoi tehdä selväksi, että Paton terveystilanne oli melko ärsyttävää. Vaikka jalkapalloilijan hinta yli kaksinkertaistui, PSG ei tarvinnut häntä enää, ja ainoa joukkue, joka oli kiinnostunut jalkapallopelaajan siirrosta, oli korinttilaisia. Pato oli selvästi epäonninen, koska talvella ei ollut Euroopasta ostajia, mutta penkillä pysyminen selvästi ei vastannut Brasilian tavoitteita.

Palatessaan kotimaahansa sen perusta oli, sillä Pato pyrki ansaitsemaan paikan maajoukkueessa kotimaan MM-kisoissa vuonna 2014, minkä jälkeen hän luultavasti olisi voinut palata Eurooppaan. Ei ole poissuljettua, että Brasilia palaa Milanoon: menossa Brasiliaan, Pato puhui uskollisuudesta klubiin useammin kuin kerran, ja Berlusconi.