Mestarien huijaaminen NHL-mestarista. Miksi he eivät polke?

Pingviinit viimeksi itäkonferenssissa, kuninkaat länsimaissa ja huonoin liigassa.Lisäksi he aloittivat hitaasti viime vuonna.

Tämä joukkue ei näytä olevan heikentynyt, jos lisäämme, että supertähteiden lisäksi he voivat luottaa muihin taitaviin jääkiekkoilijoihin: Kris Letang, Phil Kessel tai Matt Goalie Murray. Hän sanoo: “Meitä on vaikea voittaa, ellemme pysty voittamaan itseämme.”

Sanat puhuvat puolestaan: tällä hetkellä kyse on enemmän sattumasta, joukkue on viltin alla, odottaen ottavansa loput jäljettömiin. Ja etenkin nuoremmat pelaajat. “Tietenkin psyykellä on iso rooli”, sankari tietää.Prospal uskoo liikevaihtoon myös valmentajan takia. “Mike Sullivan on loistava asiantuntija, hän päästää heidät irti.” “Hyvä, että se ei ole vakavaa”, Sullivan sanoi.

Chicago Fall

Paljon pahemmassa tilanteessa, Chicago, Cupin voittaja vuosina 2010, 2013 ja 2015. Heidän laskeutumisellaan on pidempi luonne.

Pääsyy?

Joukkueen ydin alkaa ikääntyä, mutta etenkin klubi on maksanut palkkapolitiikasta, koska sillä on suuri osa budjetista useissa pelaajissa.Mikä on palkkakattojärjestelmässä erittäin vaarallinen.

Johdolla ei ole muuta vaihtoehtoa tuoda halpoja jääkiekkoilijoita joka vuosi ja toivoa saavansa kiinni. “Tsekkiläisille pojille, kuten Michal Kempny, David Kämpf tai Jan Rutta, se on hienoa, koska heillä on mahdollisuus, mutta kaiken kaikkiaan se ei toimi”, sanoo Prospal.

“Kysymys on siitä, kuka olet pystyy allekirjoittamaan ja mistä rahasta. Seurojen palkkakatot sanelevat monia asioita ja rajoittavat niitä. He ilmoittautuvat erittäin voimakkaasti Chicagossa – heillä oli paljon nuoria kykyjä, jotka voittivat, ja sitten heidän palkansa kasvoivat 900 000 dollarista kolmeen kuuteen miljoonaan, joten he eivät voi pitää niitä ”, sankari selittää.

Pääjohtaja Lyhyesti sanottuna Stan Bowman käyttäytyi kuin vapaat markkinat, vaikka tiesi hyvin, että NHL: ää sitovat määräykset.Jopa siellä kaatuminen vie kauan, vaikka valmentaja vaihtui, mutta tulosta ei ole vielä saatu. Vuoden 2012 ja 2014 mestari maksaa tällä hetkellä pääasiassa terveysongelmista maalivahdin Jonathan Quickin.

Ja masennus pahenee muilla tekijöillä:

1. epäonnistui kauden alkamiseen,

2. ei auttanut tähtien Ilja Kovalchukin saapumista (vaikka se on tuottavin, mutta sillä on -10 pistettä),

3. parhaan pelaajan Anže Kopitarilla on huono alku.

“Tänä vuonna he pelaavat vain parhaiden jääkiekkoilijoiden tapaa. Johtajat eivät vetä joukkuetta ”, Prospal sanoo.

” Ongelmana on myös se, että se ei ota vastuuta keskipolvelle, jota johtavat miehet, kuten Jake Muzzin, Alec Martinez, Tyler Toffoli tai Adrian Kempe. Tämä liittyy itsetunnon menettämiseen.Jeff Carter ja Drew Doughty eivät myöskään loista. Heidän on käsiteltävä sitä, nyt he näyttävät joukkueen luonteen ja siitä, toimivatko johtajan Rob Blaken vaihdot ”, Prospal lisäsi.