Lyö kerran, tekee maalin koko ajan. Caught toteutti valmentajan profetian

Huhtikuun poistotaistelut eivät liittyneet Madison Square Garden -joukkueeseen, joten Alan Vigneault suositteli Rangersia. Poistovalmentaja, jonka alaisena New Yorkin joukkue meni neljä vuotta sitten Stanley Cupin finaaliin, antoi selkeän signaalin – aloitamme uudestaan. Miller. ”Haluamme antaa nuoremmille pelaajille mahdollisuuden. Ne, jotka ansaitsevat sen nopeudellaan ja taidoillaan ”, sanoi pääjohtaja Jeff Gorton katkaisematta tekoaan. Rangers nauttii upeasta marraskuusta uuden valmentajan David Quinnin johdolla ja vedot nuorille maksettiin.Brett Howden, Neal Pionk ja Jimmy Vesey palauttavat luottamuksen luotettavalla suorituskyvyllä – https://laliga-apostas.net.

Mutta vieläkin merkittävämpi on 19-vuotias Filip Chytil, joka teki maalin jokaisessa neljässä viimeisessä kaksintaistelussa. Hän ansaitsi paikan ensimmäisessä muodostumisessa ja menestyi hienosti joukkuetovereidensa kanssa.

“Tunnen itseni varmemmaksi jokaisen ottelun jälkeen.Hän ennusti Chytilin kohtaan “kuivuus”, että kun mojova eteenpäin osuu, seuraavat tavoitteet seuraavat. Vaikka hän nauroi luottavaisesti siitä, ettei hän luottanut tällaiseen tarkkaan kärkeen…

”Se on palkkio kovasta työstä, jota hän on tehnyt viimeisen kahden kuukauden aikana. Hänen luottamuksensa kasvaa, joten hänestä tulee yhä monimutkaisempi pelaaja ”, hän kehui nuorinta miehensä listallaan. ”Näet sen hänelle, hän jopa hymyilee nyt enemmän.Ja hän on tehnyt pirun Unibet ison suorituskyvyn hypyn. “Quinn on myös lähtenyt muilta nuorilta, jotka ovat ilahtuneita pyrkimyksistään ja halu parantaa.” Kreider, Mika Zibanejad tai Mats Zuccarello, joissa vähemmän kokeneilla joukkuetovereilla on esimerkki. “Se toimii yksinkertaisesti – näkee miten ne toimivat, yrittäen jäljitellä heitä”, valmentaja sanoo. Zlin-oppilas vietti suuren osan viime kaudesta maatilalla Hartfordissa, missä hän tottui nopeasti ulkomaiden tyyliin ja ansaitsi paljon pisteitä.