Korvaamatonta jääkiekkoilijan ylösnousemusta. Fleischmann rullat Montrealille

Hän koputti oikeanpuoleisen siiven pitkin mantinelia ja lähti maalivahdin Markströmiin. Hän tietää, että se on sitoutunut Floridassa. Hän tiesi mihin mennä. “Potkuriin. Vain vaikein osuma. Co hitit “, hän ajatteli tuolloin, että hänellä oli ajatella sitä.

Hit! Bell Center -aseena oli tärisevä kuurotuvalla äänellä, 22 000 katsojaa, jotka huusivat siunauksesta. Hooting sarvi viettävä maalintekijä Tomas Fleischmann, joka oli juuri 57 minuuttia verrattuna 3: 3 ja kruunattiin nousuun kotimainen Canadiensin peli vastaan ​​Vancouver.

voi tuntua siunattuja ne, jotka ovat kokeneet kohottavaa hetki. Miljoonat jääkiekkoilijat haaveilivat siitä. Joten vain olla sankari Montrealissa!

Silti 31letý Fleischmann oli kesällä 2015 poistoja.Ilmeisesti sukupuuttoon. Yksikään 30 NHL-klubista ei tarjonnut hänelle sopimusta. Ja hän aloitti eilen 600. kierroksen sarjassa. TREF liittyi hänen avukseen jatkoajalla ja tuli kolmas tähti illalla.

tarvitsi uusi alku

Hän oli siedettävä kriisitilanteissa. Veritulpat uhkasi paitsi uran myös elämän. Lääkärin avulla hän pysyi liiketoiminnassa. Kahden ajan, jolloin ne saivat pisteytys Florida Panthers, nopeasti kuihtunut, vaikka otetaan 4,5 miljoonaa dollaria vuodessa.

Helmikuussa ne vaihdettiin Floridasta Anaheim. “Meidän oli tehtävä se meidän ja Tomasin takia”, sanoi johtaja Dale Tallon. “Hän on todellinen pro, hyvä kaveri. Valitettavasti hän menettää itseluottamuksensa ja suorituskyky heikkeni.Tarvitsee uuden alun. ”

Resurrection siipi lähtöisin Koprivnice saanut vastausta kevät aurinkoinen Anaheim, mutta vasta syyskuussa jääkiekossa pakkomielle Montreal. Siellä he kutsuivat häntä tenttiin. “Minulla oli avoin pää. En halunnut todistaa mitään, halusin vain jääkiekkoa. Ja kokeile sitä NHL: ssä. Olen iloinen se toimi “hän kertoi iDNES.cz.

Vaikka hän joutui tyytymään” tarvitseville “palkka 750000 dollaria. Valmentaja Michel Therrien häntä vaan rakennettu kolmanteen laitaa, jossa ymmärrät luovan keskustaan ​​David Desharnaisem. Hän vilkastui kolmella voittavan osumalla, yhteensä 13 pistettä (5 + 8) 19 ottelussa. Hänestä on tullut yksi parhaista “pomoista” liigassa. Canadiens yhdessä New York Rangersin johtaa koko NHL.

Fleischmann hänen lähes sanoi hyvästit.Jos kiinni Montrealissa, hän ei koskaan pääse tukiasemaan 600 peleissä NHL, hän kuuli myrskyisät suosionosoitukset Bell Centre. Ja ehkä nyt olisi pelataan kotona Vitkovice.

Havlat comeback tuli ulos

Ei kaikille kuin Mercyful Fate Fleischmann. Hänen maanmiehensä Martin Havlat yritti hieroa kerran kuuluisan nimensä. Kun he eivät läpäisseet tenttiä Floridassa, he ottivat hänet St. Louis’iin. Louis.

Varhaisemmat Premiere vastaan ​​New Jersey antoi ratkaiseva tavoite. Mutta seuraavassa ottelussa NY Rangersia vastaan ​​hän hyppäsi vain seitsemän minuuttia. Ja kun hän pyysi vapauttamaan sopimuksesta.

Mukaan Daily Post-Dispatch hyökkääjä ilmeisesti tajusi, että korkeimmalla tasolla fyysisesti ei riitä. Kukaan ei kommentoinut mittaria.Fleischmann tiesi, että toimeentulo merentakaisissa kilpailuissa oli epävakaa. Kaikki he unelmoivat Montrealissa hienoista hetkistä.