Elton: Kuka on maailman pienin jalkapalloilija?

Mukauttaminen ei ollut helppoa – Elton tiesi vain muutama tervehdystapa ja miten arabian “pallo”, mutta tämä ei estä häntä pääsemästä päätähtiin. Häntä rakastettiin täällä, ja hän itse puhui lämpimästi Lähi-idän elämästä.

“Olen asunut Arabiassa yhdeksän vuotta, enkä voi sanoa mitään pahaa. Elämä on rauhallinen, ei valitettavasti mitään. Arabit kuin minä. ”
Ja oikeastaan, mitä valittaa? Esimerkiksi menneisyydessä talossa seinällä oli hauska kilpa-auto. Hän asettui hyvin. Totta, Elton itse, tämä koristelu jää edellisestä omistajasta. Yleensä ainoa vaikeus liittyi alkuvaiheen sopeutumisjaksoon, kun hän “kiinni” valokuvaamisessa naispuolisten faniensa kanssa. Vain soittama, joka omistaa klubin, asetti kaiken. Viime vuosina hän on usein lähettänyt videot lasten kanssa, jotka soittavat Saudi-Arabian laulun.

Elton: Kuka on maailman pienin jalkapalloilija?

Kyllä, verrata Eltonia Messiun on melko monimutkainen, mutta hän todella näytti hyvin, ottaen huomioon hänen fyysiset tiedot. Usein kriitikot puhuvat lämpimästi korkeista jalkapalloilijoista, kuten Peter Crouch, mutta jalkapalloilun korkea on matalaa. Aiemmin tällaisia ​​pelaajia vastaan ​​oli vakava ennakkoluulo, mutta Eltonin ansiosta monet nuoret jalkapalloilijat pääsevät helpommin menestymään valitsemallaan tavalla. Tästä syystä Elton tulisi kirjoittaa ja puhua.

Nyt Elton on 32-vuotias, hän on Al-Qadisiyahin kapteeni. Ehkä on aika lopettaa ura, vaikka miten voit ennustaa jotain tällaisen pelaajan osalta?

Pitkään, jalkapallo USA: ssa, jonka paikalliset amatöörit kutsivat tämän urheilun aikana, ei ollut tärkeä urheilulaji amerikkalaisten elämässä. Vaaka alkoi nojata jalkapallon hyväksi, kun Premier-liigassa Brad Friedelin ja Casey Kellerin maalivahtiartistien mastodonit ja päällikkö Bradleyn McBriden kanssa alkoivat julistaa itsensä. USA: n maajoukkue, lähes aina eri valtioiden alkuperäiskansat, 2000-luvun lopulla nousi joukkoon maan historian teknisimmistä jalkapalloilijoista, jotka luopuivat jalkapallosta 29 vuoden ikäisten vammojen vuoksi.