ComeOn Suomi

Kaikentyyppiset vedot voidaan jakaa kahteen ryhmään – yhden ja usean. Yksi veto tai tavallinen veto on veto yhdestä tietystä tuloksesta, esimerkiksi kokonaismäärästä. Voitto lasketaan vedon määrän kertoimella. Nettovoiton selvittämiseksi on välttämätöntä vähentää vedon määrä vastaanotetusta luvusta.

Moninkertainen panos, tai ekspress, on useita ordinaareja, jotka yhdistetään yhdeksi kuponkiksi. Niiden kertoimet kerrotaan keskenään, ja siten lasketaan ekspressionopeuden kerroin. Voitot lasketaan vedon määrän tuloksena ilmaiskertoimien perusteella.

Aluksi harkitse kuinka tehdä yhden vedon vedonvälittäjä ComeOn.

Kuinka tehdä yksi veto

Analysoimme koko vedonlyöntiprosessin askel askeleelta.

  • Kirjaudu sisään vedonvälittäjän ComeOn-sivustoon.
  • Vedonlyöntiviiva on avoinna näytön vasemmalla puolella. Valitse urheilu. Kuusi suosituinta tieteenalaa – jalkapallo, tennis, koripallo, jääkiekko, lentopallo ja käsipallo – on sijoitettu rivin yläosaan, otsikon ”Suosittu” alla.
  • Valitse urheilutapahtuma. Voit tutustua ComeOn Suomi perusviivaan suoraan riviltä nähdäksesi laajennetun luettelon – napsauta kilpailua.
  • Valitse sopiva tulos ja napsauta kerrointa. Näytön oikealle puolelle ilmestyy kuponki, joka sisältää tiedot panoskertoimesta, panoksen määrästä, mahdollisesta voitosta. Mahdollinen voitto on voitosi, se lasketaan automaattisesti.
  • Kirjoita summa, jonka haluamme panostaa, ja napsauta vihreää painiketta ”Panosta”.

Sen jälkeen odotamme ottelun loppuun saattamista ja menestyessämme voiton.

Joten opimme asettamaan yksittäisiä vedot. Katsotaanpa mikä ekspressi on.
Kuinka laittaa ekspress ComeOn.

Pikavedon asettaminen Marathon-vedonlyönnille on samanlainen kuin yhden vedon asettaminen. Ensimmäiset neljä pistettä ovat samat – meidän on kirjauduttava sisään sivustoon, valittava jalkapallo-ottelu ja napsautettava kerrointa lähettämällä se kuponkiin.