Janne Anderssonin mukaan Ruotsi on nyt täydessä höyryssä

Janne Andersson kertoi, ettei hän välittänyt siitä, oliko vastapuolen joukkueet aliarvioinut Ruotsia, koska hän tunsi vievänsä maansa puolivälierään Englantia vastaan.

Ruotsi lisäsi Sveitsin päänahan ne, jotka he ovat jo ottaneet finaaliin ja karsinnassa – Saksa, Italia ja Alankomaat – ja johtajalle asetettiin, että he olisivat saattaneet ottaa joukkueensa kevyesti.

Sveitsin manageri Vladimir Petkovic myönsi että 1xbet hänen pelaajansa olivat menettäneet jotain esityksissään. “Tunteemme leikittivät temppuja meissä – ehkä emme keskittyneet tarpeeksi”, hän sanoi.Emil Forsberg syrjäyttää Sveitsin ja lähettää Ruotsin maailmancupiin kahdeksan viimeistä. Lue lisää

Andersson sanoi: “Sinun on pyydettävä kaikkia muuten kysymys. Olemme ansainneet menestyksemme – tiedämme kuinka pääsimme näin pitkälle.Olemme työskennelleet tällä tavalla koko ajan. Se, mitä muut joukkueet ja maat ajattelevat, ei ole meille kovin mielenkiintoista. ”

Emil Forsberg teki ainoan maalin Sveitsiä vastaan ​​ja Anderssonilta kysyttiin, oliko RB Leipzigin keskikenttäpelaaja ottanut vastaan ​​luovan vaipan, jonka Zlatan Ibrahimovic vapautti. , joka vetäytyi kansainvälisestä jalkapalloilusta Euro 2016 jälkeen.

“En usko, että hän on perinyt sen joltain muulta”, Andersson sanoi. ”Olemme joukkue, joka aloittaa ja rakentaa. Hän on yksi monista pelaajista, jotka ovat luomassa päättäväisiä toimia ja hän menee todella hyvin. Hän on kehittynyt ja jokaisessa 1xbet pelinsä osassa hän osallistuu niin monin tavoin. En aio puhua siitä, miten asiat olivat ennen.Puhumme nyt ja tästä joukkueesta. ”

Andersson sanoi, että mitä hän ja joukkue olivat saavuttaneet, uppoaa vasta turnauksen jälkeen. Sillä välin hän keskittyi puhtaasti lauantain puolivälierään. “Se on vain täynnä höyryä eteenpäin, ja Jumala, hiton, aiomme aloittaa verisen hyvän ottelun”, hän sanoi. ”Emme ole tyytyväisiä tähän. Haluamme voittaa seuraavan 1xbet welcome offer ottelun. ”

Forsberg sanoi:” Se mitä olemme tehneet, saavat minut niin ylpeäksi, että se tuo kyyneleet silmiini. On tärkeää uskoa siihen, mitä teet, ja se tekee meistä niin vahvoja. Jos voimme saada kaiken oikein, tiedämme, että voimme olla todella, todella hyviä puolustuksessa ja hyökkäyksissä. Se kannattaa. ”