Ruotsi paras peliyhtiö

Quarter-catch -strategia (pariton / parillinen)

On erittäin kätevää käyttää neljäsosaa koripallo-vedoissa. Se on kuin pieniä otteluita otteluissa: joukkueet pelaavat samaa, mutta tilastot antavat erilaisia.

Strategian ytimenä on, että sinun täytyy saada pariton tai parillinen outo vähintään neljänneksellä. Ennen ottelua sinun on valittava: pariton tai parillinen ja panostettava ensimmäisellä neljänneksellä. Jos veto pelataan, – loistava. Jos ei, sinun on tehtävä suurempi panos samaan tulokseen, mutta toisella neljänneksellä.

Ja niin edelleen, kunnes haluttu lopputulos putoaa. Harvoin tapahtuu, että koripallopelissä kaikissa neljänneksissä se on tasaista tai outoa. Yleensä tulokset vaihtelevat, mikä tarkoittaa, että voitto on taattu.

Urheiluvedonlyöntien tennismailojen analyysi
Live-vedonlyönti strategia koripallossa

Huolimatta siitä, että ammattilaispelaajien neuvot varoittavat koripallon live-vedonlyöntiä, mahdollisuus tehdä rahaa on edelleen. Sinun täytyy valita ottelut bästa spelbolag, joissa on selkeä suosikki ja ulkopuolinen. Ennen ottelua sinun pitäisi panostaa ulkopuoliselle. Vedonvälittäjä antaa esimerkiksi kertoimen P2 = 10. Voit laittaa 500r.

Ensimmäisellä neljänneksellä taistelu alkaa yleensä. Ulkopuolinen voi päästä mukaan suosikkeihin pisteissä tai edes tulla esille. Tässä vaiheessa suosikin kerroin voi kasvaa. On välttämätöntä laskea etukäteen kerroin ja panoksen määrä, jonka avulla voit lyödä vetoa ennen ottelua ja saada plus. Samaan aikaan toisen panoksen summa ei saa ylittää ensimmäisestä vedosta saatua voittoa, jos ulkopuolinen voittaa.

Joten ensimmäinen panos oli 500r, kerroin 10: llä. Näin ollen mahdollinen voitto on 5000r – 500r = 4500r. Tätä määrää voidaan käyttää toiseen vetoon. Kerroin suosikista alkaen 1.2. Tässä skenaariossa voitto on 5400r – 4500r = 900r. Tällainen voitto kattaa ensimmäisen panoksen määrän ja antaa sinulle mahdollisuuden pysyä positiivisella alueella.
johtopäätös

Koripallo-vedot ovat hyvin suosittuja, joten vedonvälittäjän nauhan tapahtumia ei ole vaikea löytää. Kilpailut menevät melkein ilman taukoa, jonka avulla voit sukeltaa tilastoon ja tehdä panoksia säännöllisesti. Strategiaa on noudatettava eikä impulsiivisia vetoja saa elää, koska koripallon live-vedonlyönti on lisääntynyt riski.