Hyökkäyksen kyljet ovat neljä

Suojaaukot – kaksi. Rafina ei vedä ylemmälle tasolle, Kimmich vetää, mutta hän jatkuvasti heilauttaa asemien välillä, ja hän tuskin pelasi todellisia huippu-vastustajia vastaan. Lopuksi Alaba, joka vihjasi enemmän kuin kerran, että hän oli valmis kokeilemaan itseään toisessa mestaruuskilpailussa (Bundesligassa, hän on vain 12. sija Kickerin keskiarvosta Baijerin pelaajien joukossa), eli psykologisesti ei aina kentällä, kun pelit flirttaavat ja menevät pois eteenpäin.

Viitealue on kolme. Ensimmäisessä PSG: n vastaisessa pelissä nähdään selvästi, että ajattelun nopeudella Baijerin puolustuskilpailijoilla ei ollut aikaa reagoida kilpailijoidensa nopeisiin hyökkäyksiin. Vidal ja Tolisso eivät todellakaan kuulu kauden rytmiin, vaan vaihtelivat hyviä otteluita niihin, joissa he eivät ole näkyvissä. Saman Kicker-luokituksen 13. ja 15. paikka viittaavat siihen, että se ei ole vain visuaalinen vaikutelma.

Hyökkäyksen kyljet ovat neljä. Robben ja Ribery kahdelle ovat lähes 80-vuotiaita, ne korvataan yhä epävakaisella Comanilla ja liian keskellä sijaitsevalla Müllerillä, jossa hän häiritsee Rodriguezia (joka ei ole myöskään vakain toveri). Onko kaikki tämä veljeys vetää kuorman korkeimmalle tasolle, jossa ei ole “Freiburgia” ja “Hannoveria” – kysymys on, että tämä ei ole vieläkään vuoden 2013.

“Bavaria” ei edellytä. Hänellä on paljon ongelmia: Kuva: Bild, AS

Ennen talvea tähän luetteloon voitaisiin lisätä, että Lewandowskilla ei ollut kelvollista korvausta, mutta onnistuttiin korjaamaan aukon Pole-takan taakse allekirjoittamalla Sandro Wagnerin, joka oli jo voittanut 5 maalia. Jälleen kerran on kysymys siitä, miten hän näyttää itsensä huipputasoja vastaan, jos hän tarvitsee, mutta tämä on jo nyt hermostunut. On tärkeää ymmärtää: “Baijerilla” on tarpeeksi ohuita kohtia, jotka voivat murtua, kun niitä painetaan kovemmin kuin kilpailijat ovat tähän mennessä tehneet.

Koska: mestaruus – kyllä, Cup – kyllä, Mestarien liiga – on epätodennäköistä. Pelit ja sadut ovat hyviä, mutta todellisuutta arvostetaan edellä.