Real Madrid hyökkäsi Cristiano Ronaldo

Ennen kumpaakin klubia oli vaikea tehtävä – painostaa vastustajaa ja pisteitä ilman, että puolustautui. Voit tehdä tämän dynaamisessa pelissä erittäin vaikeaa.

Kummankin osapuolen edun kannalta ei ollut mitään vaaraa – Real Madridille Champions League oli ainoa toistamaton turnaus tuhoisalla kaudella toistaiseksi, PSG muistaa selvästi viime vuoden häpeän Camp Noussa ja haluaa tasoittaa sen (niin kauan kuin on mahdollisuuksia).

Virheen kustannukset olivat liian korkeat, joten molemmat vastustajat valitsivat kätevimmän ja luotettavimman vaihtoehdon – heiluttivat selkänojan takana staattisen keskiasennon. Tällaisella jalkapallolla mahdollisuus jäädä vapaasta vyöhykkeestä oli vähäinen.

Real Madrid hyökkäsi Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema sprinttien avulla, sitten Gareth Bale ja Lukas Vazquez tulivat peliin samoilla tehtävillä, ja Isko toimitti heidät eteenpäin; PSG teki panoksen Neymarin, Kilian Mbapppen ja Edinson Cavanin trioon.

Samaan aikaan mikään seuroista ei harjoittanut (kuten kauden aikana) paikkakohtaisia ​​hyökkäyksiä, joten päävastuu laski yksilöllisesti hyökkäyksen pelaajilla.

PSG epäonnistui puolustuksessa. Joten et voi pelata

Kun hyökkäyksessä oli kunnollinen peli (0,9 xG Mestarien liigassa puolet puolusta puolustavasta joukkueesta), pariisilaiset tekivät puolustuksessaan erittäin banaalisia virheitä – he menettivät osastojen pelaajat heidän liikkeensä vuoksi ja pahoinpideltiin erittäin yleisesti.

Alphonse Areolan kasvoihin puhaltavassa jaksossa Ronaldo sai pallon diagonaalisesti yhdeltä sivulta toiselle, kun taas PSG: n puolustus siirrettiin sitten vastakkaiseen reunaan eikä sillä ollut aikaa päästä iskuun. Se oli tällä hetkellä sama kuin “Realin” toinen tavoite – pisteytyshyökkäys alkoi diagonaalilla Marco Asencion vapaalla puolella.

Tämä “ylikuormitus” on alkeellisinta ja yleisintä taktista siirtoa 4-X-X-järjestelmää vastaan. Siinä ei ole tarpeeksi puolustajia koko linjan pitämiseksi, joten heidät pakotetaan kyllästymään ja paljastamaan toinen. Viime vuonna Baijeri poistui Arsenalista, tämä on erittäin suosittu tapa seurata panostusta nopeuteen, joka sisältää Realin.