Ongelmana on se, että seuraava ei ole romantiikkaa

Kaikki tämä antoi de facto joukkueelle mahdollisuuden ratkaista mestaruuden voittamisen ongelma. Kysymys on kahdessa jäljellä olevassa turnauksessa – ja jos saksalaisessa Cupissa, joka on lopullinen Bayeriin (kahdesti menetetty Bayernissä 1: 3 mestaruuskilpailussa), että finaalipelaaja Schalke – Eintrachtin voittajaa vastaan ​​ei näytä hirvittäviltä, ​​mutta liigan kanssa mestarit ovat sitäkin vaikeampia. Baijerilla on tietysti mahdollisuus, Bundesligassa vallitsevan kuilun ansiosta, jakaa kuormituksia johtajille, ja joukkue itse pelataan ja on vahva ja hyvässä hengessä.

“Bavaria” ei edellytä. Hänellä on paljon ongelmia: Kuva: Bild, AS

Mutta sitten “Man City”, “Barcelona”, “Real” ja “Liverpool” voivat jo keskittyä tärkeimpään Euroopan Cupiin. Kaksi ensimmäistä klubia, kuten Baijeri, ovat maiden tosiasiallisia mestareita, ja toinen pari ei ehkä paisu yrittämään päästä kiinni ensimmäisestä, ja he tuskin putoavat Mestarien liigan vyöhykkeestä. Samaan aikaan ainakin Espanjan klubeilla ei ole vähemmän voittoa. Tietysti München on Sevillan neljänneksen lopun suosikki, ja jos andalusialaiset eivät Manchester Unitedin poistamisen jälkeen luo toista ihmeä peräkkäin, Baijerin välierissä on.

Ongelmana on se, että seuraava ei ole romantiikkaa, vaan nykyaikaisuus pelin kanssa “tason pomoja” vastaan. Ja täällä he voivat pelata Baijerin heikkoja kohtia vastaan, jotka eivät ole kovinkaan vahvoja kilpailijoiden käyttämiä mestaruuskisoissa, ja Besiktasin (tarkalleen) ja Sevillan (todennäköisimmin) klubit.

Maalivahti – kerran. Neuer ei aloittanut täydellistä koulutusta vammojen sarjan jälkeen, joka pelasi vain 4 ottelua kaudella. Ulrayh osoitti syksyllä, että hän oli psykologisesti epävakaa, kun hän teki virheen myöhäisen Ancelotin aikana tapahtuneen virheen jälkeen, ja tarina hänen uransa aloittamisesta 37-vuotias Starke on kaunis, mutta se ei koskaan korvaa Neueria. Missä kunnossa hän lähestyy puolifinaalisia otteluita ja onko kysymys siitä, tehdäänkö se?