Modric ja Rakitic epäonnistuivat ensin

Kansallisessa joukkueessa hänet odottivat myös hänen kollegansa Demirelin henkilö. Nuori maalivahti kuitenkin ansaitsi punaisen pelin Tsekin tasavallan kanssa ja ei tehnyt sitä neljännesvälieriin Kroatiaa vastaan. Se oli Ryushtun ensimmäinen uloskäynti turnauksessa, ja pian hän teki ihmeen pelastuksen, ja löi Darijo Srnan vapaapotkun. Valitettavasti ylimääräisenä ajankohtana hän oli väärässä, kun hän menetti pallon ja esitteli sen Luka Modricille, joka ripustti Ivan Klasnicin. Tavoite. Se on kaikki – hänen virheensä kaatoi Turkin. Eikö? Minuuttia myöhemmin hänen pallonsa nousi Semih entürkille, tasoitettu. Joukko seuraamuksia.

Modric ja Rakitic epäonnistuivat ensin, mutta Rushtyu arveli pallon trajektoria kahdesti. Turanin, Semikhan ja Alntynthopin tavoitteet toivat Turkin eteenpäin. Sitten Mladen Petrich lävisti ja Rechber arvasi jälleen. Upea pelastus lähetti joukkueensa.

Tällainen on tarina Rechberistä, että yhdessä ottelussa hän on sankari ja toisessa konna. Hänellä on mahdollisuus kokeilla molempia rooleja yhdessä kokouksessa. Seuraavassa kaksintaistelussa turkkilaiset kohtasivat mahtavan Saksan, ja Rüshtu loi jälleen ongelman tyhjästä. Hänen naurettava virheensä salli Miroslav Klosen avata tilin. Näyttää siltä, ​​että Semih pelasti Turkin uudelleen, mutta se ei ollut siellä: viime hetken aikana Philip Lam johti Saksaa eteenpäin – ja lopulliseen.

Harvat epäilivät, että pian Rechberin pitäisi lähteä. Uusi valmentaja, Bernd Schuster, halusi nuoret ja allekirjoitti kokematon Jen Genen Denizlisporista. Nuori syrjäytti veteraanin, joka pelasi vain 11 kokousta. Hänestä tuli klubikupin maalivahti, ja hän osallistui kirkkaaseen voittoon Istanbul Basashhhhhhirista 4: 3: lla.

Kaudella 2011/12 Gonen vahvisti lopulta kantansa, ja Ryushtu myönsi, että väistämätöntä ei voida välttää. Sarjan vammojen jälkeen, jotka pakottivat hänet istumaan tiukasti penkille, hän vietti vain yhden jäähyväiset ottelun tietenkin Fenerbahcea vastaan. Kuten odotettiin, hän teki kaksi uskomattomaa pelastusta, jäi pitkän matkan vapaapotku Miroslav Stochista ja sai keltaisen kortin. Muut joukkueet olivat kiinnostuneita hänestä, mutta Rechber päätti olla uudistamatta sopimusta eikä mennä mihinkään.