Fluminense-faneilla ei ole yksiselitteistä näkemystä

Mielenkiintoista on, että vahvasta yksilöllisestä pelistä huolimatta Ayrton hyökkäyksessä näyttää edelleen heikommalta kuin Kombarov, ja brasilialaisen on vielä hallittava eurooppalaisen jalkapallon olemassaolon vaatimuksia. Tästä syystä voimme varmasti sanoa, että Ayrton on Spartakin johdon tekemä tulevaisuuden investointi. Seuraavien vuosien aikana tämän pelaajan on tietenkin vähitellen poistettava muut kilpailijat Kombarovista ja potentiaalista, kun he ovat hallinneet venäläisen jalkapallon ja aloittaneet sen hankintaan sijoitettujen varojen kehittämisen.

Mitä siirto sanoo Brasiliassa?

Fluminense-faneilla ei ole yksiselitteistä näkemystä Ayrtonin siirtymisestä Spartakiin. Joku on tyytyväinen tähän sopimukseen ja pitää sitä erittäin kannattavana “kolmiväriselle” (ainakin taloudellisesta näkökulmasta ja tällä hetkellä se näyttää siltä tältä), kun taas toiset pitävät negatiivista suuntausta, jossa heidän klubinsa on osallistuttava uusiin pelaajiin vain – akuutti rahapula.

Lausunnot ovat niin laajasti vastakkaisia, että on parempi mainita Fluminense-fanien kaikkein eloisimmat lainaukset, kommentoimalla siirtoa Brasilian tärkeimmillä jalkapalloalueilla.

Jorge Ribeiro: ”Hänellä on potentiaalia, mutta hänen on opittava olemaan tehokkaampi hyökkäyksessä, koska useimmat hänen ottamistaan ​​ovat johtaneet täysin mitään. Myös puolustuksessa on kuitenkin jotain työtä. ”

Cristiano Tavares: ”Venäläiset ovat maksaneet paljon tästä leechistä! Tämä on täysin tyytymätön pelaaja, joka nukkuu kentällä. Sen ainoa kunnollinen laatu on työskennellä pallon kanssa nopeudella, mutta kun se osuu kentän viimeiseen kolmanteen osaan, se katoaa eikä tiedä mitä tehdä. Tämä *** (pitäisi olla kirous) antoi vastustajillemme muutamia kohtia – esimerkiksi ottelussa São Pauloa vastaan ​​(1: 1) Morumbissa, kun hän vain putosi ja antoi vastustajalle mahdollisuuden päästä maaliin. “