Brasilian ulkopuolella hän ei voi todistaa itseään

Souza: ”Tämä kaveri on varmasti potentiaalinen ja jos hän aloittaa pelaamisen hyvässä joukkueessa, jossa pelaajat rakastavat jalkapalloa ja että heitä yhdistää yksi tavoite, jossa valmentaja ja klubin johto ovat vakavia ihmisiä, ja taktinen jalkapallo tuodaan automaattisesti, sitten Ayrton voi onnistua.”

Jean Orioli: ”Brasilian ulkopuolella hän ei voi todistaa itseään ja alkaa etsiä syitä tämän epäonnistumisen oikeuttamiseksi. Hän juoksee paljon, mutta ei tiedä mitä tehdä pallon kanssa. Tähän asti tämä on hänen suurin ongelma, jota Ayrton ei voi ratkaista. ”

Robson Andrade: “Real Madrid oli uusi Ayrton-klubi, ei jokin venäläinen klubi. Tämä poika todistaa kaikille, että tulevaisuus on hänen kanssaan. ”

Kumpi näistä ihmisistä on oikeassa ja miten brittiläiset pelit näyttävät punaisella ja valkoisella T-paitalla Ayrton-näyttelyn Venäjällä, mitä voimme nähdä muutaman kuukauden kuluttua, kun talvella tauko RPL: ​​ssä on ohi …

Perinteisesti ottelu, jossa on merkki “Liverpool” – “Manchester United”, veti jalkapalloviikonlopun pääesityksen. Kyllä, ja Jose, joka on erityisen huolellisesti valmistautunut otteluihin grandeesien kanssa, antoi meille vähän toivoa, että jopa voimakkainta “Liverpoolia” vastaan ​​näemme vihjeen siitä, että titaanien englanninkielinen ottelu. Taistelu osoittautui todella viileäksi, mutta vain yksi joukkue. Katsomme kaikkia taktisia yksityiskohtia Jürgen Kloppin tiimin eduista.

Isännät tulivat tuttuun kokoonpanoon, joka on jossakin välillä 4-2-3-1, 4-4-2 ja 4-3-3. Kolme nimellistä hyökkääjää täydensivät aluksi Nabi Keitaa ja korvasi hänet Shachirillä. Eräästä kokoonpanosta on vaikea puhua, koska kaikki “Liverpoolin” hyökkääjät olivat tavalliseen tapaan jatkuvassa liikkeessä, korvaamalla määräajoin toisiaan. Keita puolestaan ​​oli vasemmalle ja pari Fabinho / Waynaldum ja troikan hyökkääjät. Keskiarvoisten sijaintikarttojen perusteella pyrimme kohdistamaan 4-2-3-1.